Halva utbildningen gjord!

I måndags så hade vi skolavslutning med klassen och idag hade vi skolavslutning digitalt med hela skolan. Så officiellt så har jag nu sommarlov. Jag ska ju jobba, men ingen skola förens augusti står på schemat. Det första skolåret på Bosön har verkligen gått så himla fort och det har varit en riktig berg- och dalbana! Jag var så peppad att få plugga igen och kom till Bosön med nyfikna ögon och öppet sinne redan från första dagen och känner att jag ändå har fortsatt att ha det under dessa två terminer, mer eller mindre. Är tacksam över att vi kunde vara på Bosön och träffas fysiskt och lära känna varandra ganska väl under några månader vår första termin innan det blev distansstudier på heltid i början av November. Vi är en grym klass och vi har så sjukt kul ihop och det märks så tydligt när vi ses på riktigt!

Men jag skulle ljuga om jag säger att det har varit toppen hela tiden. Att läsa på distans har varit svårt och framför allt ensamt. Det har såklart gått super och för min kropp skull så har det ändå varit ganska skönt att inte behöva ta på proteser och åka in till skolan, men det har varit tufft. Det har varit otroligt segt emellanåt och jag som är van vid det akademiska har nog tyckt ett antal gånger att vissa uppgifter och tempot i skolan har varit väldigt låg och långsamt. Men jag har också lärt mig så otroligt mycket nytt och det är ganska skönt när det är slappt emellanåt och få känna att man ändå är bra i skolan.

Jag har tvivlat på mig själv väldigt mycket i början/mitten av denna termin, eller snarare så har det varit så att känslor som jag trodde att jag ändå var ganska så trygg i nu, inte riktigt har varit så och att jag då börjat tvivla på mina val. Men varje gång jag tvivlat så har en av mina lärare som också är klassmentor åt oss i klassen höjt mig så otroligt mycket. Jag tror att lika många gånger som jag tvivlat så har han peppat, berömt och pushat mig gånger 2 vilket har varit ovärderligt! Jag känner verkligen efter mitt första år att jag har valt rätt och att jag fortfarande tycker att detta är så sjukt kul, tänk att jag ska få jobba och tjäna pengar genom att göra det jag vanligtvis ägnar delar av min fritid åt, det är ju lyx!

Detta året har gått så sjukt fort som sagt och jag är så himla peppad att få djupdyka ännu mer i idrotten efter sommaren! Men först, 6 veckors jobb på förskolan och sedan semester innan skolan börjar igen och då förhoppningsvis på plats och skapa ännu fler minnen, för jag får fortfarande nypa mig i armen de gånger jag går in genom dörrarna på Bosön!

Gillar