Gryningsritt genom Stockholm.


Heeeej på er vänner! Vilken morgon jag har haft idag alltså, helt otrolig!


Klockan stod på 04:00 och både Elin och jag studsade nästan upp ur sängen, var mycket piggare än vad jag trodde att vi skulle vara haha. Vi klädde på oss ridkläder, åt lite frukost i sängen och sedan åkte vi mot Häståkeriet CW för gryningsritten genom Stockholm.

Taggade tjejer haha!

Efter att vi hade kört lite fram och tillbaka då det var svårt att hitta (men egentligen för lätt hehe) så kom vi fram 05:15. Efter lite genomgång och utdelning av hästar så var det dags att göra de ridklara för att sedan hoppa upp på hästryggen. Jag fick en jättefin PRE-häst född 2012 att sitta på, blev både kär i färgen men framför allt när jag satt upp på honom, så himla fin!

Vid 06 så var vi alla uppe på hästryggarna och så begav vi oss av. En tur som gick genom Gärdet-Vallhallavägen-Stureplan-Hötorget-Kungsträdgården-Gamla stan-Strandvägen-sedan genom Gärdet igen. Vilken tur det blev alltså! Bra väder, härligt sällskap och att få se Stockholm så tidigt på morgonen från hästryggen. Rocco, min häst var himla lugn och snäll och trevlig att jobba med. Han tyckte att jag var jättejobbig när jag ville att han skulle komma ned och sänka sig i formen, men efter ett tag så gav han upp och såg sig besegrad och gick hur fint som helst emellanåt!

Bästa sällskapet, Elin och jag <3!

Blev lite besviken över att det inte blev någon galopp på Gärdet, men samtidigt så hade vi ju varit ute och gått länge så det kanske är för att spara på hästarna. Det var någorlunda ojämn kunskapsnivå i gruppen också vilket märktes i vissa sammanhang när allt inte flöt på som det skulle. Men sånt får man kanske räkna med haha. Jag började känna av min stukade fot ganska så fort in på turen och tänkte att detta blir svårt, men jag bet ihop och nu känns det inte lika farligt. Men jag skulle ljuga om jag sa att jag inte har ont i kroppen nu haha! Men det var sååå värt det och jag är så himla glad att det var just Elin och jag som gjorde detta ihop!

Lämnade Rocco i hagen efter lite ompyssling <3


När vi var klara i stallet så blev vi bjudna på frukost i ett av husen intill. Massa gott att äta och massa hästprat och skratt blev det! Så härligt gäng! Efter ett tag så tackade vi för oss och så åkte vi alla åt olika håll.

Nu är jag hemma i Vällingby igen efter denna fantastiska morgon! Har duschat och om 1,5 timme ungefär så ska jag ta en fika med Vånkan här i Vällingby. Så innan dess ska jag bara vila och försöka smälta denna morgon. Har ni inte ridit en gryningsritt genom Stockholm så gör det, sååå mäktigt!

Gillar