Fullt upp idag!

Hej på er vänner! Veckorna går så himla fort tycker jag, redan torsdag liksom! Vaknade imorse och trodde att det var tisdag haha. Inne på näst sista veckan på praktiken och ena dagen är det fullt upp och andra dagen väldigt lugnt, går väldigt mycket fram och tillbaka haha. Idag har jag iallafall haft fullt upp exakt hela dagen och jag har dessutom åkt på lite ärenden. Att åka kommunalt var ju ett himla bra tag sedan jag gjorde och insåg att jag inte hade något SL-kort ens och att jag faktiskt gillar att åka kommunalt. Är ändå väldigt lugnt och härligt (hade nog inte känts så om världen såg ut som vanligt och om jag var mitt i rusningen haha.) Tycker att man uppskattar de självklara sakerna i vardagen på ett lättare sätt nu när man inte tar det för givet längre, tycker inte ni det? Att få kramas, knata runt i stan, åka tåg/buss och sånt.

Men, jag åkte iallafall till Bergshamra för ett sista försök till att prata med en psykolog. Ni som hängt vet ju att det strular för mig vad gäller sådant, men nu är jag tillbaka till där jag en gång började på riktigt, fast med en ny psykolog. Var supernervös innan, visste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig och vart jag skulle börja i all denna röra. Vi hade ett bra samtal ändå, han förstod varför jag var där och tyckte absolut att vi skulle fortsätta att ses om jag ville det. Så nu ger jag det en chans till.

Efter psykologbesöket så åkte jag mot StRfs kansli för att skriva på lite handlingar inför årsmötet om några veckor! Det blev en blixtvisit då alla satt i möten och jag behövde komma hem och sätta mig med alla praktikuppgifter. Men härligt att se några av dem på riktigt!


När jag kom hem vid lunch så så stängde jag av telefonen några timmar och fokuserade på praktiken, checkade av allt förutom en sak som jag gör imorgon. Vid 17 så kände jag att det fick vara nog för idag haha. Nu sitter jag i soffan och nästan gråter av smärta. Jag har glömt hur ont jag brukar få och hur sänkt psykiskt jag blir efter att ha varit iväg en dag. Nu var jag bara iväg halva dagen och ändå så får jag så himla himla ont i framför allt foten. Jag hade planerat att rida imorgon för första gången sedan typ jul, men det går inte alltså, känner redan nu att jag behöver helgen på mig för att foten ska komma med i matchen igen liksom. Blir så galet frustrerad och besviken. Menmen, nu ska jag titta på lite serieavsnitt och sedan sova!

Gillar

Kommentarer