Fullt upp denna onsdag.

God kväll på er finingar! Haft en lång och intensiv dag, men samtidigt så har jag hunnit med mycket roligt och mycket som varit nödvändigt. Det är väl så en bra dag ska vara kanske haha. Fick iallafall lite sovmorgon idag, sov till 08:30, gick upp och gjorde ordning mig för att börja dagen med ett möte på Stockholms läns ridsportförbund. Ett möte om framtidens jobb med paraverksamheten som gick väldigt smidigt måste jag säga. Vi har en kurs i skolan som heter specialidrott när man kan göra ganska mycket, extrajobba inom idrotten, gå någon kurs eller bara bättra på sin kompetens på andra sätt och jag har då valt att jobba med paraverksamheten här i Stockholm inom ridsporten. Ska bli riktigt kul! Härligt att få vara tillbaka på kansliet också efter så många månader haha.


Vi höll väl på en timme ungefär, sedan åkte jag hemåt och pluggade lite. Vid 14 så åkte jag in till stan för att prova nya benprotesen. Eftersom jag gått i för små/trånga proteser så många år så ville vi göra en i en bättre storlek, därav en ny protes. Jag är lite skeptisk kring denna, tycker att den känns för stor, är superkrånglig att ta på och inte så jätteskön faktiskt. Men det har ju också mycket med ovana att göra, så efter lite fix och trix så jag fick ta hem den idag för att prova den lite försiktigt och så har vi en tid om tre veckor igen för att utvärdera.


Kom väl hem igen vid 16:30, tittade på ett avsnitt av Grey´s och vid 17:30 så hade vi distriktstyrelsemöte. Vi har haft lite mejlstrul och sådant, men vi blev några på mötet iallafall där vi alla var olika inlästa på allt material inför detta möte haha. Tyckte ändå att det gick väldigt smidigt och vid 19:30 så avslutade vi mötet och sa hej då.


Nu sitter jag i soffan och tittr på Grey´s igen, ska nog snart gå och sova tror jag efter denna intensiva men bra dag!

Gillar

Kommentarer

Marit98
Marit98,

Oj, vad har hänt med ditt ben ps ny följare

nouw.com/marit98
Lyckopillerelin
Lyckopillerelin,

Föddes med en underutvecklad högerfot och att lårbenet är kortare, därför har jag protes. Vill du veta mer så kika på kategorin funktionsnedsättning 😊.

nouw.com/lyckopillerelin