Fredag!

God kväll på er vänner! Jag ska vara ärlig och säga att jag har haft fullt upp här hemma ikväll för att inte missa Carola på TV haha, hon var ju först med på SVT På spåret och sedan när jag slog över till Idol så gästade hon där också, skönt för henne att På spåret redan var bandat då jag blev stressad av allt farande på olika kanaler haha.

Idag har det känts som att jag typ gått i skolan mellan 08:20-18:00 typ haha, vi började med en ny kurs idag, Beteendevetenskap som vi höll på med till typ 10 och sedan hade vi eget arbete som jag gjorde efteråt. Det var den enda lektionen för idag, men jag beslöt mig för att vara med på ett panelsamtal om jämställd idrott vid 12 bara för att höra vad RF-SISU Stockholm har att säga om det, fixade praktikplats(yeeey!!!) och sedan har jag kollat på alla tre säsonger av ”Idrottens himmel och helvete”, en serie som finns på UR. Lärorika och bra avsnitt måste jag säga! Så ja, det blev en väldigt spontant lång skoldag även om det mesta var av egen vilja haha. Nu ligger jag i sängen med min varma vetekudde och ska njuta av att jag slipper ställa väckarklockan och somna gott. Natti natti!

Gillar

Kommentarer

mynameisjossan
mynameisjossan,

Hejsan. Ser att du har en diagnos, det har jag också. Jag har Aspergers Syndrom. Det är tufft tycker jag att folk vågar öppna upp sig, kunna berätta och sprida kunskap så att fler och fler får reda på vad det är att ha en diagnos och att allt inte ska vara så skrämmande hela tiden. En funktionsnedsättning är ingenting skrämmande eller någonting som smittar till någon annan man träffar på gatan eller så.

nouw.com/mynameisjossan