Första skolveckan!

Hej på er vänner! Alltså, jag har varit så himla slut på kvällarna denna vecka! Det märks att det var varit första skolveckan för min del. I måndags hade vi första dagen, var hur härligt som helst att träffa klassen igen efter sommaren, blev en kortare dag med uppstart i aulan och sedan i klassrummet. Sedan har dagarna bara gått i ett och det har varit pang på med plugg. Det är som att alla lärare är oroliga att vi ligger efter på grund av pandemin och distansundervisningen första året, så nu köttar det på med hur mycket uppgifter som helst haha, det har inte varit en sådan lugn start så att säga med andra ord. Just idag känner jag att det är så mycket så jag knappt vet vart jag ska börja.

Men samtidigt som det är mycket så är det väldigt roligt också såklart, nu är vi på plats på Bosön på heltid, varje dag nästan från 8-16 förutom fredagar och det är så himla härligt att ha riktiga lektioner, riktiga redovisningar och mer umgänge hela klassen istället för att bara ses över en skärm och missa den sociala biten. När jag kommer hem på kvällarna så är jag helt slut i både kroppen och knoppen, framför allt knoppen faktiskt. Skulle kunna gå och sova redan nu känner jag, men ska försöka hålla mig uppe lite till då jag måste fixa lite matlådor till nästa vecka, har sovmorgon imorgon och ska verkligen sova ut och ska sedan plugga några timmar innan jag åker mot Huddinge för konferens. Herregud, har glömt att ha så här mycket att göra och så här intensivt, men på något konstigt sätt så älskar jag det också. Att få gå och lägga sig och verkligen känna sig helt slut samtidigt som man ändå känner att man gjort värdefulla saker. Nä vänner, nu ska jag sluta svamla och titta lite på grey´s samtidigt som jag fixar i köket. Kram på er!

Älskar by the way att jag går i en idrottsskola, så det är helt okej att ha på Paralympics i bakgrunden på lektionstid och lärarna frågar lite då och då hur det går för Sverige haha!

Gillar