Första dagarna ute på landet!

Hej på er vänner.! Jag hade planerat att skriva här igår, men jag fick besök, maten blev klar och sedan fastnade jag och mamma i vilda diskussioner för att sedan däcka i varsin säng. Jag kom ju ut hit till landet för första gången detta år redan i onsdags kväll. Direkt efter ridningen så åkte jag dit och kom ut lagom till solnedgången, så himla fint, tröttnar aldrig på dessa bilder!


Igår hade vi en fantastisk dag här ute! Strålande sol hela dagen verkligen! På förmiddagen åkte jag och mamma till Gällnö, när sommaren väl är här så är det hopplöst att komma i land där, så vi passade på att åka dit nu för att ha det gjort typ. Det är ju inget måste, men det är ju samtidigt tradition att ändå var där minst en gång varje år! Så tog en liten promenad, köpte lite mat vi glömt att ta med ut, åt glass och bara njöt!


Idag har det varit lite tråkigare väder, mörkare på himlen, lite regn emellanåt men under eftermiddagen började det spricka upp lite mer. Jag har haft väldigt ont i kroppen idag, både jag och mamma har varit sjukt sega, så idag har jag bara läst. Läst, läst och läst haha, har varvat med att sitta ute och sitta inne men alltid med boken i högsta hugg. Den lär bli utläst imorgon skulle jag tro! :) Nu ska vi strax äta middag och sedan blir det masked singers om några timmar skulle jag gissa på.


Hoppas ni också har haft härliga dagar hörni, jag ska fortsätta njuta av skärgården, är sååååå härligt att äntligen vara här ute!

Gillar

Kommentarer