Födelsedagsfirande i dagarna två.

Hej på er vänner! Tittade ju in här lite snabbt igår för att bara säga att jag lever, men nu blir det en rejäl uppdatering om igår och idag. Igår fyllde jag år. Dagen började med att åka in till skolan för lektion och utvecklingssamtal. Fick så himla fina ord från min lärare och kände att de orden var typ den bästa födelsedagspresenten jag kunde få! Vi hade lektion i grundtränarutbildning och sedan utvecklingssamtal och sedan åkte jag hemåt. På kvällen så fick jag reda på att det blir distansstudier på heltid nu fram tills 20 November än så länge, dagens sämsta present måste jag säga! Men såklart förståligt!


Väl hemma så tog jag det bara lugnt, när man fyller år så blir det ju massa telefonsamtal, pratade med en vän i typ en och en halv timme, plockade lite i lägenheten, åt och bara chillade. På kvällen så kom Sofi över med en flaska vin och en Ben & Jerrys, så vi satt i soffan och snackade om allt möjligt och drack vin och åt glass, himla mysig födelsedagskväll ändå måste jag säga!


Idag stod klockan på 8, var sjukt trött men det var bara att vakna till och sedan började dagens första lektion vid 08:30 med fortsättningen på Grundtränarutbildningen, jag satt i sängen och pluggade hela den lektionen haha. Typ det enda sköna med distans, att man slipper klä på sig och fixa till sig men ändå vara aktiv på lektionen haha. Efter lunch så hade vi lektion i Digitala verktyg med en liten föreläsning och sedan lite praktiskt arbete.


Vid 15 så mötte jag upp mamma på Coop, vi handlade lite och sedan åkte vi hem till Spånga för att fira mig litegran. Fick massa fina presenter, god mat och efterrätt som jag hade beställt och så tittade vi på Doobidoo ihop. Älskar det programmet! Nu är jag hemma efter en härlig kväll hemma hos mamma och pappa och ska strax gå och sova tror jag. Har väldigt ont i huvudet av någon konstig anledning. Så ja, bortsett från nyheten om distansundervisning på heltid så har jag haft två riktigt fina dagar!

Gillar

Kommentarer