Ett dygn med planeringskonferens.

Hej på er finisar! Kom hem för några timmar sedan efter ett härligt dygn på Balingsholms herrgård där vi i distriktstyrelsen har haft en fantastisk planeringskonferens. Vi har inte setts live på över ett år nu, men denna gång så valde vi att köra den årliga planeringskonferensen fysisk men ändå med avstånd och herregud vad härligt det var! Vi startade upp igår eftermiddag efter en fika och där vi pratade ikapp oss lite.


Information om pandemin, hur det ser ut i distriktet nu, vi pratade lite parasport och sedan var det dags för middag. En helt galet god middag och vi hade det så himla himla trevligt! Man har liksom glömt bort hur det har varit att träffas på riktigt, att ha konversationer utan att behöva trycka på någon knapp, att äta gott, vara effektiva under mötena på ett helt annat sätt och sådant. Vissa stunder så har det bara känts jobbigt eller tråkigt att vara engagerad under pandemin, men allt det sociala har ju liksom försvunnit och nu när det börjar vända så blev man verkligen kär på nytt i det ideella engagemanget haha.


Jag och några till kom i säng ganska så sent igår kväll, men det var bara att gå upp imorse och se glad ut haha. Efter frukosten så fortsatte vi med para, verksamhetsinriktningar och bra diskussioner och massa skratt innan vi vid 15:30 packade ihop och tackade för detta fantastiska dygn tillsammans, jäklar vad bra vi är på konferenser och att diskutera allihop alltså, om man får skryta lite haha, trodde verkligen inte vi skulle hinna med allt vi planerade att hinna med, men på något konstigt sätt så gick det ihop ändå!


Men, jag skulle ju ljuga om jag sa att jag inte är trött nu haha. Det har varit intensivt oavsett hur roligt vi haft det om man säger så, kommer sova gott inatt tror jag! Skönt också att ha hela morgondagen på sig att ta igen sig innan det är dags för en skolvecka igen! Hoppas ni har haft fina dagar ni också trots det tråkiga höstvädret!

Gillar