En lång men riktigt bra dag.

Hej på er vänner! Nu sitter jag på mitt hotellrum och tänkte faktiskt ta en liten powernap. Jag är så fruktansvärt trött efter denna långa men väldigt intressanta dag. Plus att jag har tandvärk och nästan känner mig febrig. Tror det sistnämnda har med att man suttit inne hela dagen och bara samplat på sig så himla mycket nytt, men blir samtidigt nojig över att jag har någon inflammation i någon tand eller tandköttet och det är därför jag känner mig febrig. Menmen, festade till på två alvedon nyss så vi får hoppas att det hjälper haha. Just nu är jag bara så himla trött att jag nästan har nära till gråt känner jag.


Menmen, det går nog över efter ett tag. Min dag började med att jag gick upp vid 7 och drack mitt kaffe i godan ro innan jag packade ihop och åkte mot Kalhäll, missade precis tåget men det löste sig bra ändå. När jag väl kom till Kallhäll så mötte jag upp Emelie och så åkte vi mot Gällöfsta för Ridsportsforum 2019 i Stockholmsdistriktet.

Vi dumpade våra saker på mitt rum och sedan gick vi mot konferenslokalen och fikade. Idag har vi haft en heldag där vi enbart har pratat om chefskap och ledarskap. Alltså det har varit så mycket bra som jag tagit med mig, det har varit så konkret samtidigt som vi också har fått möjligheten att öva och tänka själva hur vi är och hur det fungerar. Visste ni tillexempel att i en undersökning så kom det fram att ordet MÅL kom på nummer 8 av 10 i vad som motiverar en till att bli en bra medarbetare?! Eller att Respekt/bli sedd hamnade på nummer 1. En sjukt bra dag iallafall med många nya insikter och lärdomar!

Nu är vi som sagt klara för dagen och väntar bara på middag klockan 19. Jag skippar kvällsaktiviteten som är inplanerad och vilar lite istället så jag orkar få i mig lite middag. Kram på er, hör av mig imorgon!

Gillar