En lång dag i skolan och kvällsmöte.

God kväll på er finingar, alltså wow vilken respons på förra inlägget, tacktacktack!! Ni lyfter mig verkligen och får mig att våga ännu mer!

Idag har jag iallafall haft en väldigt lång dag! Gick och la mig ganska så sent igår kväll hos mormor och morfar, så var en aaaaaning trött när klockan ringde vid 07:30 ungefär haha. Men det var bara att gå upp, äta lite frukost, dricka kaffe och sedan fick jag skjuts till bussen. Hade gott om tid när jag väl kom fram till skolan, men när jag väl var framme så insåg jag att jag hade gått till fel ställe! Alltså, denna vecka och tider! Kom såklart några minuter försent till lektionen, ni vet när man får sätta sig längst bak och skämmas haha. BUV har flyttat på sig sedan sist när jag pluggade där och himla fina lokaler och lyxigt har de fått jämfört med när jag pluggade för flera år sedan haha! Fokus på lek idag alltså, om lekens betydelse och lite begrepp. Vi hade sjukt bra diskussioner och trots att vi var där från 10-15 så gick tiden så himla fort! Så kul att få plugga igen alltså!


Efter skolan så åkte jag hemåt, hann väl vara hemma i en timme ungefär och sedan var det bara att ta nya tag inför kvällens möte på Stockholmkansliet och distriktstyrelsen. Mycket budgetprat och annat, men ändå ett bra möte måste jag säga! Tiden rann iväg och helt plötsligt så var vi tvungna att lägga på ett kol för att vi alla inte skulle komma hem allt för sent. Känns som att jag är i en liten svacka vad gäller ridsporten och para just nu, tycker inte alls att jag gör ett bra jobb och skulle vilja få så himla mycket mer gjort! Men så är det kanske alltid haha.


Nu har jag precis kommit hem, ska ta en frukt, borsta tänderna och sedan är det dags att sova. Imorgon står det tandläkare på schemat och jag har råångest (är det ens ett ord haha?) Sedan ska jag hem, säkert tycka lite synd om mig själv för att jag är bedövad i hela munnen och när jag kommit hem ska jag städa köket här hemma och sedan sätta mig ned och skriva ett gäng med mejl och plugga. Hoppas ni haft en bra dag hörni, det har jag haft trots att den blev lite lång :).

Gillar