En dag på stranden.

God kväll på er vänner! Hur har ni det? Portugal fortsätter att leverera och jag vet inte hur många gånger om dagen som Sunna och jag säger "fyfan vad gött vi har det", vi njuter varje sekund kan jag säga! Idag har vi haft en heldag på stranden, eller vi var tvungna att ta lite telefonsamtal och skicka iväg lite mejl först på morgonen och förmiddagen, men vid 12 ungefär så var vi på plats på en av stränderna i närheten av oss. Dock så har jag världens skavsår av benproteserna, så vi sparade lite på kroppen och tog en Uber dit.


Sedan har vi legat i solen i flera timmar och bara läst, pratat, badat i havet och chillat helt enkelt. Så najs verkligen! Gick upp till resturangen vid lunch och åt lite för att sedan fortsätta att sola mätta och belåtna.


Vid 17 så försvann solen bakom bergen så då packade vi ihop och tog en Uber hem.

Obligatoriska polisbilsbilden, det har liksom blivit en grej att ta kort på en polisbil varje gång man är i ett nytt land haha.


Nu har vi duschat av oss saltvattnet och ligger och chillar i sängen. Alldeles strax ska vi byta om och gå ned till restaurangen för lite drinkar och middag. Kram på er!

  • Resor

Gillar

Kommentarer