Ekonomilektioner och en herrans massa möten!

God kväll på er vänner! Vilken himla dag jag haft idag alltså, är helt slut nu! Dagen började vid 08:30 då klockan ringde. Vi hade idrottsekonomi hela dagen idag i skolan, eller första passet var 08:45-11:20 ungefär, sedan lyckades jag somna på lunchen och vakna fem minuter innan nästa ekonomilektion började vid 12:30, då var det fullt fokus på kontering och siffror hit och dit. Vid 14:45 var jag tvungen att tacka för mig. Då var det bara att byta mötesverktyg och logga in på zoom för kursuppstart av en kurs via Ung cancer som jag anmält mig till, om cancerbaksmällan och återfallsrädsla. Idag var det vara introduktion och lära känna varann litegrann. Men tror det blir en bra och nyttig kurs, om än lite jobbig.


Sedan hade jag 30 minuter på mig att skriva en dagordning, ordna dokument och förbereda mig inför parasportmöte med ridsporten i Stockholm. Efter lite teknikstrul och sånt så kom diskussionerna igång och vi höll på i 50 minuter ungefär med några datum inbokade och lite annat smått. Ett bra möte helt enkelt. Sedan hade jag 10 minuter på mig att byta mötesforum IGEN för att vara med i referensgruppen för Parasport Sveriges projekt ParaMe. Vi diskuterade hur det ser ut idag, hur vi kan utveckla projektet och lite sådant. Väldigt intressant och lärorikt och kul såklart! Vi höll på till väldigt exakt klockan 20:00. Då var min mötesdag klar haha!


Har pratat med Julia i telefon nu ett tag då hon fyller år och nu ligger jag i sängen, redo för att sova efter denna maxade dag! Vill samtidigt inte sova, för vill inte vakna upp och ha ekonomilektion det första vi gör i skolan på morgonen haha! Nä vänner, natti natti!

Gillar