Den senaste veckan!

Hej på er vänner. Har varit dålig på att titta in här ska jag erkänna. När skolan börjar igen så ska jag bli bättre på att uppdatera! Den senaste veckan har varit fullspäckad med både roligheter och jobb. Förra helgen var jag kvar inne i stan då lillebror kom hem från New York, vi har ju inte setts på två år, så härligt att få ses igen! Eftersom jag hade en helg fri inne i stan så passade jag också på att göra sånt som jag inte orkar göra efter jobbet eller skjutit på för länge, har möblerat om lite och haft en kaosig hall ett bra tag + att jag velat fortsätta att sälja av min kurslitteratur från förskollärarutbildningen. Så det blev ett träningspass att åka ned till källarförrådet några vändor med tunga möbler och kartonger.

Denna vecka är sista veckan på jobbet, det har jag firat med att faktiskt göra saker utanför jobbet och ge mig ett ok att vara trött dagen efter. I måndags stängde jag på jobbet, men efter jobbet träffade jag några kollegor på restaurangen på min gata. Så himla himla HIMLA mysig kväll blev det med massa jobbsnack och massa skratt. Vi satt där till stängning och sedan gick två hem och två av oss vidare för att snacka lite mer haha. Längtar redan tills vi gör om det igen, behövde verkligen den kvällen kände jag, att bra få dricka lite alkohol och slappna av liksom haha.


Igår och idag har varit väldigt lugnt på jobbet, blev hämtad av en kompis när jag hade slutat och så åkte vi vidare till Vällingby för att fika och gå lite i affärer, vi har typ inte setts på ett år så det var verkligen dags att ses och vi hade som vanligt jättemycket att prata om! Efter några timmar kramade vi om varandra och sa hej då.


Imorgon är sista dagen på jobbet, avslutar det med att stänga på jobbet haha. Sedan är det sommarlov som gäller!

Gillar