De senaste dagarna.

Hej på er vänner. Vilken vecka det har varit! Eller, det har väl inte hänt så jättemycket egentligen, mer än att den har gått fort samtidigt som den har gått långsamt. Har varit så sjukt trött denna vecka, fattar inte riktigt varför, men kanske för att man vetat att det varit sista veckan innan påsklovet haha. Jag var trött redan i måndags, men tänkte att det berodde på att det var ja, måndag haha. Vi hade en lektion, utbildning. Jag fick lite feeling och satt några timmar extra och arbetade själv med vår hemuppgift så jag blev klar med den, sedan flyttade jag över till soffan och Grey´s, höll på att somna om inte mobilen plingar till att jag hade utvecklingssamtal med min klasslärare senare på eftermiddagen. Fick honom att börja gråta, för att han är så tacksam över att jag är jag och en del av hans klass, fint ändå.

Lektioner hela tisdagen och igår hade vi specialidrott. Jag sov ut, lika trött för det, åkte sedan in till Olmed efter lunch för att justera benprotesen litegrann, sedan hem för att ansluta till dagens första möte. Pararidsportsmöte (långt ord det blev haha) vi fick några avhopp sista sekunden, men vi stämde av en halvtimme och sedan bokade jag in två nya möten. Middagspaus efter det och senare på kvällen var det dags för andra inbokade mötet med Parasport Sverige, Lotsprojektet. Bra diskussioner där med och det slutade med ytterligare en ny mötesinbokan, himla massa möten nu tycker jag haha! Tur att det iallafall är kul! Idag har vi haft utbildningskurs, idrottshistoria och jag och min arbetsgrupp flamsade ganska mycket den sista timmen innan påsklovet startade. Idag har det verkligen varit en bra dag måste jag säga, massa skratt, varmt och lov!

Nu sitter jag i soffan och tittar på Grey´s och bara njuter av att inte behöva tänka på vilken tid jag måste gå och lägga mig. Är så himla skönt med lov alltså! Behöver nog det!

Gillar

Kommentarer