Dålig sömn, breakdown och Astrid Lindgren-maraton.

God kväll på er vänner! Jag är inne i någon period då jag omöjligt kan somna om på nätterna. Det är verkligen jättejobbigt! De senaste nätterna har jag nog snittat på 3-4 sömntimmar vilket börjar ta ut sin rätt nu. Gick och la mig vid 23:30 inatt och sedan vaknade jag 03:30 och kunde omöjligt somna om. Det är en blandning av ångest, bara massa allmänna tankar och ont i kroppen, framför allt det sista just inatt. Försöker att lyssna på någon ljudbok, köra mindfulness, gå upp och dricka lite vatten, läsa, men inget hjälper! Det är så sjukt frustrerande! Så vid 6 gick jag upp idag, illamående men kände att jag inte orkade försöka somna om mer. Så jag gick upp, gjorde en skinkmacka, tände ljus och tittade på Barnen i Bullerbyn. Ändå mysigt på något sätt, trots att jag egentligen var trött.

På eftermiddagen hade jag jätteont i kroppen, det blir liksom en ond cirkel nu när jag inte kan simma en gång i veckan. Får ont av att inte göra något vettigt, men får samtidigt ont av att gå promenader eller liknande. Sedan slappnar säkert kroppen av omedvetet nu när jag också har jullov och då kommer smällen. Fick ett breakdown på eftermiddagen och bara grät och grät och grät för att det blir för mycket med smärta och dålig sömn. Jag orkar liksom inte hålla känslorna tillbaka helt enkelt!

Nu under kvällen har jag försökt att hålla mig vaken genom att skriva lite på min bok, kollat på Emil i Lönneberga (har verkligen haft Astrid Lindgren-maraton idag haha!) städat i köket och lite sånt. Gissar på att jag kan hålla mig vaken i ungefär en timme till innan jag ger upp för idag och ber för att få sova hela natten!

Gillar