Carolajulkonsert, 20/12-20.

FÖRLÅT för att jag inte har uppdaterat er här, har haft fullt upp med julklappar, rim, städning och allt som här till ni vet. Har ärligt talat glömt bort att titta in här helt enkelt.

Men nu kommer en kort liten uppdatering om den enda julkonserten för i år! Carola skulle ju haft livekonserter, men ja ni vet ju vad som hände helt enkelt. Så när möjligheten fanns att köpa en biljett för 295 kronor tror jag och se lite före och eftermaterial + julkonserten digitalt så kunde jag ju inte låta bli! På något konstigt sätt så kändes det ändå som att jag satt där i Steningeladan som varje år. Inget går ju att jämföra med live såklart, men jäklar vad bra den var alltså! Lite nya jämfört med tidigare år och såklart de klassiska. Som hon sjunger älskade C! När gospeln kickar igång, eller när julbuset med gamla barnjullåtar sätter igång, då kommer julkänslan garanterat! Men precis som alla år hon har kört i ladan så måste jag ändå säga att när hon sjunger "Din tro ger liv" och sedan övergår till Marie Fredrikssons "Tro", alltså på riktigt! Hur bra kan man vara! Har man varit i ladan och sett detta live någon gång så vet ni nog vad jag menar med pampigt då ljusteknikern gör ett fantastiskt jobb, det såg man inte riktigt nu när den var streamad, men i sinnet satt jag i ladan på parkett och upplevde det live ändå.

Det är ju så, att ingen jul utan Carola. Säkert i över 15 år så har jag varit på minst en julkonsert med henne, med undantag när hon hade en paus något år, men annars så är det jul för mig helt enkelt och jag är så glad att det gick att lösa på det här sättet i år! Om ni är nyfikna så kan ni gå in på Carola.com och beställa biljetter ni med och se den i efterhand!

Gillar