Brunch och skaldjursmiddag.

God kväll på er vänner! Höll nästan på att glömma att titta in här idag haha, men bättre sent än aldrig säger man ju av en anledning. Haft en bra dag idag, den har dock gått lite snabbare än vad jag först hade planerat och trott haha. Vid 10:30 så åkte jag in mot stan för att möta upp Malin på en brunch, vi traskade på och tillslut kom vi dit vi ville komma. Dock så var det en TIMMES väntetid på att få sittplats, så vi sket i alla fancy brunchställen i Stockholm och satte oss på Espresso house istället haha. Vi var hungriga och dessutom så vet man typ alltid vad man får där, så det kändes okej det med. Sedan satt vi där i några timmar och snackade ikapp oss om allt och sedan skildes vi åt vid 14:30 typ.


Åkte hem i några timmar, bytte om och sedan åkte jag hem till mamma och pappa för skaldjursmiddag. Härligt att få träffa dem och snacka ikapp och äta gott. Vid 21 så tackade jag för mig och åkte hemåt då jag kände mig ganska så trött.


Nu tänkte jag faktiskt gå och sova, är helt slut efter denna dag trots att jag kanske inte har gjort så jättemycket haha. Men har sovit så oroligt de senaste nätterna så behöver nog sova ut lite. Natti natti vänner, imorgon står plugg på schemat!

Gillar