Bra hårvårdsprodukter.Hej på er mina vänner! Idag känner jag att jag vill tipsa er om något. Kommer ni ihåg när jag hade extansions? Efter att jag hade gått på cellgifter i fyra månader, jag var väldigt snabb tillbaka till verkligheten igen efter allt. Började plugga igen, rida och levde på, men något som ständigt gjorde att jag fortfarande kände mig sjuk var att jag inte hade något hår. Jag tyckte helt enkelt att det växte för långsamt och det tärde verkligen på mig, så mina älskade föräldrar sa att de kunde betala en extansions åt mig. Sagt och gjort så fixades det och jag var supernöjd och kände mig så himla fin!

Så här blev det!

Men något som jag lärde mig när jag hade extansions var just att använda rätt produkter som inte sliter för mycket på håret. Oavsett extansions eller inte. Jag har alltid varit dålig på det, men det var inte förs då som jag verkligen förstod skillnaden. Jag har alltid haft riktigt torrt och tunt hår, både innan och efter cellgifterna. Några produkter som jag tycker verkar extra bra är de från Poze hair extensions.


De har bland annat MASSA slags extensions av olika slag och olika färger, men de verkar också ha superbra schampo och balsam! Nu har de dessutom ett Poze repair combo-kit som innehåller schampo, balsam och hårinpackning. Typ allt man behöver oavsett om ni har extensions eller inte!Trots att jag inte har några extensions kvar idag så är jag sjukt sugen på att prova deras hårprodukter! I alla fall när jag märker att mitt hår börjar bli lite ledset (typ som nu efter sommaren när det är slitet och solblekt). När jag väljer schampon och balsam så är det två viktiga saker jag tittar efter. Först så tycker jag att det är viktigt att schampot gör att mitt hår känns mjukt och lättborstat, eftersom jag har tunt hår så vill jag också att mitt schampo ska göra så jag får bättre volym i håret, vilket gör att det också ser tjockare ut än vad det kanske är.


Något som jag också tycker verkar så himla bra med just Poze hairs hårprudukter är att allt innehåller värmeskydd! Jag har en viss förmåga att glömma spraya på värmeskydd innan jag börjar styla mitt hår, men med dessa produkter så behöver jag inte alls tänka på det, utan det är bara att tuta och köra!


Gå in här för att kika mer på deras produkter!

Gillar

Kommentarer