Året 2020.

Tänkte att jag skulle köra en liten snabb tillbakablick på året som gått.

Januari:

Skålade in det nya året hemma hos Julia där vi hade en väldigt lugn nyårsafton. Hade fullt upp i skolan eftersom jag då pluggade lite strökurser på SU, mycket tentaskrivning. Gick på nypremiären av Så som i himmelen, några sjukhusbesök för foten, hade en månad där jag fick engagera mig i projektet ParaMe, styrelsemöten med ridsporten och avslutade månaden med att gå på En värsting till syster tillsammans med mamma.


Februari:

Månaden var fylld med plugg nästan varje dag, ännu mera sjukhusbesök och även på Olmed för proteser och utprovning av ny rullstol, styrelsemöten, planeringskonferens med ridsporten och sedan så började jag processen med att söka in till Bosön. Avslutade månaden med att gå på premiären av Next to normal på Stadsteatern i Uppsala.


Mars:

Denna månad blev den sista med konserter efter att Coronapandemin slagit till. Men oj vad jag mjölkade ut det sista ovetandes om vad som skulle komma. Det var Andrew Lloyd Webber-gala på Cirkus, Miss Li, även hon på Cirkus, Oh what a night i Globen och sedan avslutade jag allt med att gå på (vad jag inte visste då) den sista föreställningen av Så som i himmelen. Annars så var månaden full med tentaskrivningar haha!


April:

Restriktioner, rekommendationer, distanslektioner och allt med corona började sakta men säkert bli vardag. Distanslektioner, tillbringade mer tid hemma och hamnade i någon städ/plock och organisera mani, hade inte så mycket mer att göra kändes det som under karantäntiden hehe. Började träffa min nuvarande psykolog och kände att vi klickade på en gång och så firade jag och mamma påsk ute på landet!


Maj:

Inne i värsta tentaperioder, tror jag skrev klart fyra tentor på två veckor, puh! Tillbringade helgerna ute på landet, digitalt årsmöte med ridsporten, hade ett digitalt möte på Bosön med mycket information och antagningsintervju och den 12 Maj fick jag reda på att jag kommit in på Bosön, happy day!


Juni:

Sommaren kom trots Corona. Jag började jobba på förskolan igen över sommaren, det var tufft men är fortfarande stolt över att jag orkade. Tillbringade helgerna ute på landet, firade midsommar även där tillsammans med mamma och våra grannar och sörjde över att det inte blev någon Allsång på skansen på plats detta år samtidigt som jag var glad över att de körde ändå fast utan publik.


Juli:

Jobbet fortsatte, helgerna på landet var då jag passade på att ladda mina batterier, mamma och jag åkte på båtutflykter, läste och bara njöt av lugnet helt enkelt. Tillbringade några dagar i Norrviken tillsammans med Sara och barnen och sedan sista veckan så checkade jag av att jag klarat av sommarjouren på jobbet.


Augusti:

Jobbade en vecka in på augusti och sedan hade jag semester i två hela veckor! Tillbringade den sista allsångstisdagen på Skansen och min sista semestervecka ute på landet i det fantastiska sommarvädret! Sedan började jag plugga på Bosön den 24 Augusti.


September:

Trivdes som fisken i vattnet i skolan (gör det fortfarande, men euforin har lagt sig lite haha), Pluggade på i skolan där vi jobbade med att lära känna varandra och komma in i det hela, började simma innan skoldagarna och mådde så himla bra av det både psykiskt och fysiskt, var ute på landet under helgerna, streamade Funny girl som gick på Malmö operan och följde med Elin till Ullared för att hämta hem hennes häst!


Oktober:

Massa roliga redovisningar i skolan! Massa psykologtider som också behövdes, hade höstlov för första gången på typ 10 år haha, spenderade den veckan med att vara på Skansen, hälsa på Elin och hennes häst Kakan, biomys med Sofi, middag med en kollega, ja ni fattar. Det var inga problem att fylla höstlovsveckan haha!


November:

Fyllde år och firade med Sofi som kom hem till mig lite spontant med rosé och glass, samma dag fick vi reda på att vi skulle börja plugga på distans på heltid istället för tre dagar i veckan. Efter det kändes det som att man hade börjat ledsna på livet och framför allt coronan. Dagarna gick, lektioner på distans och sedan gjorde jag inte så mycket mer än att titta på serier resterande av dagarna liksom. Ung cancer Kraftsamling skedde digitalt vilket ändå var bättre än inget, Sweden international horse show blev ju inställt men Elin och jag sågs ändå för att få lite tradition.


December:

Distansutbildning fortsatte, under november/December så har mina känslor verkligen varit överallt av olika anledningar. Mina besök hos psykologen började liksom ta fart här. Började gå en kurs via Ung cancer om återfallsrädsla, firade lucia med skolan på distans, julavslutningen var även den på distans, streamade Carolas julkonsert och sedan blev det en annorlunda jul.


Nu är det verkligen dags för ett nytt år tycker jag, gott nytt år på er!

Gillar