Allsångsminnen.

Tisdag och det är dags för ännu ett allsångsminne! Det som är roligt med just allsången är att det kommer så himla mycket blandade artister varje vecka, man behöver inte tycka om alla utan det går att hitta åtminstone en favorit varje vecka. Ikväll står bland annat Mando diao på allsångsscenen. Första gången jag såg Mando diao på allsången var sommaren 2013. Det var Måns absolut sista program som allsångsledare och var jättefin väder......tills typ en timme innan sändning. Helt från ingenstans så började det spöregna och hagla som bara tusan, alltså SJUUUUUUUUUUUKT mycket haha! Sofi och jag hade ståplats på den tiden och det blev översvämning vid stängslet där vi stod då det regnade så pass mycket på en gång. Tror aldrig att jag har varit med om en sådan surprise som den gången på allsången haha. Vi köpte regnponschos mest för att värma oss inför sändningen och hade dem på resterande av kvällen då vi liksom knappt hann reagera innan regnet kom och vi blev genomblöta. Men det blev en bra sändning och jag fick sjunga allsång med Måns minns jag haha.


Senaste gången som Mando diao var med var sommaren 2017. Vi fick då lite regnstänk över oss, men vi slapp haglet denna gång haha. Minns det som en väldigt rolig dag och en bra sändning!
Rolig kuriosa, ser ni dansarna bakom Mando diao? De som håller i pompoms, det var inga professionella dansare, så Vera Prada (koreografen) stod på knä vid våran gång i bakgunden för att hjälpa dem med dansen under sändningen haha.

Gillar

Kommentarer