Allsångsminnen.

Tisdag och det är dags för ännu ett allsångsminne här på bloggen! Fortfarande så känns det tomt att inte få vara på plats, men jag blir iallafall lite tröstad av att få titta på gamla bilder och läsa gamla blogginlägg och minnas tillbaka vad man varit med om so far på Skansen!

Ikväll är bland annat Darin och Amanda Ginsburg gäster. Båda två har varit med förut men har nog mest minnen med Darin. Jag tycker han är en helt okej artist, ingen jag följer så men lyssnar gärna på hans låtar. Första gången jag såg Darin på Allsångsscenen var i Juli 2014. Det känns verkligen som en evighet sedan haha! När jag tittar tillbaka på bilder så var både jag och Sofi så himla små! Vi orkade dessutom ha ståplats varje vecka, nu orkar vi knappt stå i en timme innan vi vill sätta oss haha och Petra var allsångsledare.


Senaste gången Darin var på Allsången var Juli 2017. Då hade vi hittat våra sittplatser, på bilderna ser det ut som att det är de där vi sitter fortfarande och Sanna körde sin andra sommar. Minns att Darin sjöng sin nya (då alltså) låt "Ja må du leva" och han var nog en av de artisterna som lockade publik. När jag tittar på alla bilder så inser jag att jag hade glömt att jag och Jeppe tydligen blev intervjuade och inför sändningen och även där så ser man att Darin är den som lockade både livepublik och TV-publik. Minns dagen som en väldigt lyckad dag, lagom varmt och bra underhållning!

Gillar