Allsång på Skansen, premiär 29/6-21.

Så var dagen kommen igår när det äntligen var dags för att få sitta i publiken på Allsångspremiären. Det var två år sedan sist och då hade ingen någon aning om hur mycket vi alla skulle längta till vårt älskade Allsång på Skansen. Jag var totalt opepp under dagen, hade ont, jobbade och ville helst bara komma hem, ta av mig proteserna och ligga i soffan resterande av dagen. Det kändes liksom väldigt konstigt att åka dit och vara på plats en timme innan direktsändning liksom, halva grejen är att få tjoa och tjima hela dagen uppe vid Sollidenscenen. Men när jag väl kom till skansens entré och jag hörde slutet av genrepet, publiken, Sanna och musiken så började det pirra i magen av förväntan. Sedan när jag äntligen, äntligen, ÄNTLIGEN fick träffa min allsångsfamilj så släppte allt och jag hade inte velat vara på någon annan plats i hela världen än just där med dem! Redan efter 5 minuter så skrattade vi nästan så vi grät och allt kändes nästan som vanligt fast ändå så ovanligt haha. Jag vet inte hur många gånger jag nästan ville gråta av lycka för att vi var tillsammans igen och fick ladda både allsångsendorfiner och våra själsliga batterier :).

Jag och mamma satt ihop, det har vi inte gjort på flera år typ, så det var väldigt ovant haha. Är svårt att hålla samma höga energi som publik rakt igenom när man inte satt tillsammans och när det bara var 500 i publiken, men tycker ändå att de hade löst det bra och smidigt och att publiken ändå var engagerad, tyckte att ljudet var lite dåligt så ibland hörde man inte riktigt vad de sa från scenen.

Men själva programmet tyckte jag var toppen, de hade ju egentligen kunnat göra vad som helst och man hade varit nöjd för det eftersom det bara var så härligt att få vara på plats igen haha. Men Sanna var som alltid, fantastisk, Lisa Nilsson, alltså älskar henne mer och mer varje gång jag ser henne live! Carolalåt som allsång, pepp inför fotbollsmatchen som började efteråt, ja det var en fantastisk kväll med andra ord! Åh vad man önskar att man hade råd att gå varje vecka haha! Nu taggar jag inför nästa gång jag ska gå som kanske blir någon gång i juli, annars finalprogrammet!

Eftersom jag var så opepp innan så tog jag bara med de obligatoriska skyltarna hihi!

Gillar