Allsång på Skansen, final 2021.

God kväll på er vänner. Självklart så kommer det nu ett inlägg om allsångsfinalen igår! Även i år har det varit speciellt, men väldigt roligt att det ändå varit lite publik. Dock så har jag inte haft råd att gå på alla, men första och sista var en självklarhet! Igår hade jag nästan en riktig allsångskänsla i kroppen, jämfört med premiären. Kom dit strax efter 16 och kramade om, skrattade och umgicks med delar av allsångsfamiljen, tror inte jag behöver säga hur roligt vi har ihop haha. Vi satt vid restaurangen och lyssnade på genrepet och taggade järnet tills det var dags för direktsändning. Tänk, att inget regn fick vi på oss, bara massa jäkla getingar som var närgångna haha.


Även denna vecka var vi lite utspridda vad gäller platser, men några av oss satt ihop iallafall. Vilken sändning det blev alltså! Det gick så snabbt som det alltid gör, vi hade så himla kul och det blev ett riktigt bra program. Peter Jöbacks hyllningsmedley var så jäkla grymt, musikalfan som jag är hihi! Som vanligt så satt man med hög puls sekunderna innan Sanna avslöjar om hon fortsätter eller inte, men lyckan och reaktionen i publiken är obeskrivligt magisk varje gång! Efter eftersändningen så slutade vi inte skrika på Sanna och då blev det dessutom en extra allsång bara för oss på plats, stämningen var verkligen på topp och det kändes som att ingen ville gå hem! Det positiva med att inte varit på plats alla gånger detta år, var ju att det inte blev lika vemodigt som det brukar vara när det är sista programmet för året, även om det såklart är lite vemodigt, det betyder ju att sommaren officiellt är slut liksom.


Som jag skrev tidigare så hade jag en nästintill riktig allsångskänsla i kroppen igår, kom dit hyfsat tidigt jämfört med premiären och idag har jag varit så himla allsångsbakis. Ont överallt efter allt dansande, ont i halsen efter allt skrikande och sjungande, trött som ett as men ändå så himla lycklig på allsångsendorfiner. Nästan så lycklig så jag velat gråta för att jag nog inte förs nu i efterhand har förstått hur mycket jag verkligen har saknat allsången de senaste två åren och varför den är mitt syre under somrarna och hur glad jag blir av min älskade allsångsfamilj! Nu är det bara 315 dagar kvar till allsångssommaren 2022 och då håller vi alla tummar för att den blir som vanligt!

Gillar