Hej♥️
Idag ska jag till fjällen med min BFF🤩. Vi ska vara där till på söndag😊. Där ska vi åka skidor och snowboard. Vi ska även sova över i vår stuga och titta på film och bara mysa♥️. Jag kommer uppdatera igen i kväll eller i morgon😊. Hejdå♥️

Glöm inte att följa mig, gilla & kommentera

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej♥️
Tänkte uppdatera för dagen😊. Idag har jag inte gjort så mycket. Men jag har färgat mitt slime som jag har lagt upp i mitt förra inlägg😊. Men efter som jag knappt gjort något har jag typ inget att berätta. Men idag bakade jag Cornflakes muffins eller cornflakes snacks eller vad det heter. Men iallafall så kanske det inte är det mest proffesionella snacks man kan göra men själv tycker jag det är väldigt enkelt och gott😍😊. Ifall någon skulle vilja göra snacksen eller muffinsarna så har jag skrivit receptet här nedanför.
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻

Cornflakes muffins/snacks

1 dl socker
50 g smör
2 msk sirap
2 msk kakao
4 dl Cornflakes

Så här gör du

Häll i socker, smör, sirap och kakao i en kastrull. Lägg på den på en platta och låt koka upp !BLANDA HELA TIDEN SÅ DET INTE FASTNAR I KASTRULLEN! Häll i cornflakes. Lägg i det i muffins formar. Låt svalna i kylen. Färdigt

Perfekt till fredags mys och lördags mys


Hoppas du gillade att läsa detta och baka snacksen♥️ glöm inte att gilla, kommentera och följa mig. Hejdå❤️

Likes

Comments

Hej♥️
Igår sa jag att jag skulle färga min slime så nu har jag gjort det😊. Jag färgade den rosa med röd karamell färg. Jag kunde tyvärr inte göra en snörr eller vad man kallar det för att när man färgar kan den bli jätte stickig och det blev min😔. Men jag kommer ställa undan den och inte röra den på ett tag. Så så fort den har varit orörd ett tag kommer jag visa bilder på en snörr😊.
Hoppas ni gillade att läsa detta och glöm inte att följa mig, gilla och kommentera❤️
Ses imorgon hejdå❤️

Likes

Comments

Hej♥️
Tänkte bara uppdatera och säga att imorgon så ska jag visa min slime😱. Jag kommer också färga den😊. Skriv i en kommentar vilken färg jag ska färga mitt slime till😊🙃.

Så håll utkik imorgon efter uppdateringen med min slime❤️.

Likes

Comments

Hej❤️ jag har skapat en blogg och jag är jätte glad över det och jag kommer berätta att jag heter Ella. Idag ska vi till några vänner och äta mat med dom och tillsammans städa ut julen. Jag tycker själv det vad väldigt mysigt. Jag kommer uppdatera varje dag😊. Hoppas du gillar min blogg och kommer läsa den i framtiden.

Likes

Comments