Vad sägs om en frågestund?

Ideerna är slut

Hi lovely! Jag har verkligen åkt på en rejäl bloggtorka! Vet inte vad jag ska skriva om? Vet inte vad ni vill läsa om? Vad gillar ni bäst med att läsa inne hos andra? Vad saknar ni här ni som besöker mig ofta? Tappat lusten något, men vill inte ge upp bloggen heller. Behöver er hjälp. Kom med förslag, ställ frågor, fråga fråga vad ni vill!!! Jag skriver ihop ett inlägg utefter era frågor kommit in. Blir otroligt nyfiken på er! Så tveka inte fråga om vad som helst! 💭 🌸

Status: sovit dåligt två dagar i rad och känner mig väldigt utmattad fysiskt & psykiskt. Just nu känns många faktorer rätt tuffa. Vi är bla. i sluttampen av arvsuppdelning efter vår pappa. Tyvärr finns det ett syskon som givetvis ska förstöra för andra eller sätta sig på tvären och då i princip i allt! Hon har gått för långt och börjat kränka och trakassera några av oss syskon. Blir så less på det. Tar inte alls åt mig av det hon skriver, men blir väldigt lätt upprörd då jag blir frustrerad över hennes omogna beteende. Hon skriver rakt ut om vad hon tänker utan att tänka efter hur det kommer uppfattas eller påverka andra. Hon har dessutom passerat 50, och håller på som ett barn. Nåväl sånna finns det alltid, och just när någon gått bort så ska det bråkas om arv, det har man ju hört förr. Imorgon får detta ett slut och jag klipper kontakten for life hur mycket jag än önskat att detta kunnat vara annorlunda.

Just nu pågår en del förändringar inom mig. Jag vill inget annat än att börja må bättre i min ångest. Bli ångestfri och leva livet fullt ut. Denna fight med min syster är det första jag måste röja bort eftersom det annars äter upp mig. Behöver inte mer stress i mitt liv.

Dagarna rullar på. Hösten håller om oss hårt. Det har regnat och blåst väldigt mycket i två dagar nu. Himlen är mörk konstant och jag saknar ljuset och solen. Är troligen trött av det. Känns väldigt synd att vi inte har någon vinterresa inbokad i år hade verkligen varit till pass nu. Ska ni ut och resa något? Själv ser jag fram emot våren och vår resa till NEW YORK i maj. Får tänka på det när det känns tråkigt :)

Nu ska jag mysa ner mig hos mannen <3

KRAM till ER <3

Love Annika ❥

Gillar

Kommentarer

Yasminegill
Yasminegill,
Hej åh nej du får absolut inte lägga ner bloggen såna perioder har vi alla. jag föredrar dock att läsa om vardagen oavsett om folk är trötta, vad dom äter ja allt som händer. trist med ett syskon som ska förstöra i en redan möjligen tuff situation men det är ofta då ens rätta jag kommer fram när arvet ska delas.
Hoppas du får en fin torsdag
kraaam
nouw.com/yasminegill
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Vad är det bästa med att blogga? 😊
nouw.com/sofialissmyr
Lycklig
Lycklig,
Nu finner du svaret på din fråga inne hos mig 😊🙏🏼
nouw.com/lycklig