V.A.B. Tisdag

Tisdagsfrukost

Gokväll bästa ni!
Herregud vilken natt vi haft! Melvin har haft skitont i örat och yrat av feber. Igår gick det inte härda ut mer, så Melvin och pappa fick åka till närakuten. Det visade sig vara öroninflammation han fått pga. den långdragna förkylningen :/ Stackars älsklingen...

Idag har vi varit helt slut. Ingen hög växel här inte. Jag var uppe ett x-antal gånger i natt för att hjälpa honom. Han var stekhet av febern och fick slutligen sova mellan oss, men sen gick det inte längre då ingen av oss fick sömn. Vaknade 10:30. Hade varken hört Emilia eller maken gå hemifrån imorse! Ja då var jag verkligen i koma kan man säga!

Smärtan är dock bättre idag efter tre doser vilket är en otrolig lättnad. Det gör så ont i en och se sitt barn lida och ha ont. Inte kul och så frustrerande att mammahjärtat brister 💔

Åt en mumsig frukost och tänkte mig en bättre dag trots sjukstugan. Har mest tagit det lugnt och plockat undan tvätt i tvättstugan och dammat av överallt därinne. Ser ljuset i tunneln av ett projekt jag skjutit på ett tag för att man inte orkat eller haft tiden. Djupdök ned i medicinlådan och fick ett ryck och rensade bort gamla läkemedel som skall återlämnas till Apoteket. Jisses vad man samlat på sig. Så lite nytta har jag ändå fått gjort av den här dagen även om det inte var några jätteroliga grejer.

Nu sitter jag och Melvin vid tv:n och gosar framför Ullared i väntan på kvällsdosen av penicillinet & kvällens avsnitt av Biggest looser.

Hoppas ni får en toppenkväll!

PUSS o KRAM 💜


Love Annika ❥

Gillar

Kommentarer

Mirre,
God frukost och han får krya på sig
sweetwords.se