Sunday work day

En helg med full speed

Hej hjärtan! Vilken helg! Vi har hunnit med massor här hemma och känner mig så otroligt tillfredsställd av det :D Känns så skönt och bocka av en sak efter den andra på vår ”att göra lista”.

Startade dagen först med denna färgglada frukost. Grönt är skönt. Just nu är jag frälst i min favvo juice-råsaft från Loviseberg, man blir ju pigg bara av att se färgen i glaset. En riktig vitaminbomb av spenat, citron, ananas och äpple. Vi startade dagen med en 5 km powerwalk i spåret. Jag, maken och min systerdotter Vickan och hennes sambo Filip. Det var så otroligt härligt och blir så löjligt lycklig av denna sommar som kommit på besök igen. Vill bara att den ska vara oändlig!!! Barnen har sovit hos kompisar i helgen och båda kom hem under eftermiddagen idag. Igår såg jag och maken på film. Det har vi inte gjort på länge, så en kväll bara vi och film var riktigt mysigt.

Vad har vi gjort mer idag då? Jag och maken har gjort en insats i att röja på tomten. Jag har klippt gräs på fram och baksida, och rensat i rabatten under Melvins fönster där vi nu ska så gräs. Ogräset har vuxit vilt och bara sett så fruktansvärt ovårdat ut. Något vi mått pyton av att se varje dag. Tid och ork har inte funnits under sommaren när det varit så varmt. Nu är eländet borta och det känns så s k ö n t. På baksidan har vi tagit ansats och rensat längs med staketet av ogräs. Nästa år blir stort fokus på baksidan. Så nytt gräs, bygga ut altan lite och röja bort buskar osv. I år har vi fokuserat på framsidan. Maken har spenderat dagen åt att bygga klart vedbodar, klyvt ved och staplat veden. Nu har vi ved över vintern så man kan njuta av många härliga brasor i kaminen. Vi har slitit som djur. Det känns i hela kroppen och frisk luft hela dagen kommer göra susen för natten. Har faktiskt fått en hel del färg i ansiktet idag. Lite massage hade suttit fint nu :) 

Nu ser vi partiledar utfrågning i SVT. Det börjar ju närma sig valet nästa helg. Har läst på de partier jag ev. kunnat tänka mig rösta på & nu har jag nog kommit fram till hur jag kommer rösta. Tänkte förtidsrösta imorgon, då vi har fullt i nästa helg och inte hinner besöka någon vallokal.

Har ni kommit fram till hur ni tänker rösta? Har ni haft en bra helg?

Nu blir det ljudbok och kramas med maken efter denna hårda dag <3

P&K

Love Annika ❥

Gillar

Kommentarer