Laddar upp för natt

Inte snåla på viktiga saker

Gokväll friends
Har ni haft en bra dag?

Vaknade tidigt och gick ut med Enzo på kisspromenad och det var blåsigt ute, så det blev i princip kiss och bajs och in tillbaka ner i bädden.
Somnade om lyckligtvis och vaknade 10:00 igen. Maken fixade frukost och kaffebryggaren puttrade. Älskar doften av nybryggt kaffe i huset. Det är verkligen lördagsfeeling! En mysfrukost ihop sen snabbt upp till stallet för inbokad sadelprovning vid lunch. Det blev riktigt lyckat och idag har jag äntligen köpt en inpassad hoppsadel åt Argon. Så snygg och ja dyr var den!
Man får tänka på att en sadel är något man i n t e ska snåla på. En Felaktig sadel kan klämma och skava på områden som i sin tur orsakar hästen ryggproblem eller problem med inflammationer i knä och kotleder.
Själv skulle vi inte gå omkring med trånga små skor?

Principen är densamma skulle man kunna jämföra det med. Är så lycklig åt den och det känns verkligen så bra!

Snart dags för mig att krypa ner. Imorgonbitti väntar hopplektion kl. 9:00 och då ska jag givetvis inviga sadeln. Kommer knappt kunna sova. Det blir mysfrukost i stallet ♡

Annars har kvällen varit i lugnaste laget. Kikar lite på Mello och nu framför en dokumentär i mina Mussebrallor ツ Laddar upp för läggdags. Men älskar ju soffan!

KRAM

Love Annika ❥

Gillar

Kommentarer

evelinajosefines
evelinajosefines,

Hoppas ni får en bra söndag!🥰

nouw.com/evelinajosefines
Lycklig
Lycklig,
Tack rara du. Hoppas din dag varit bra!
nouw.com/lycklig
mammagiuly
mammagiuly,
Ha en fin söndag
nouw.com/mammagiuly
Lycklig
Lycklig,
Tack önskar dig detsamma om än lite sent 😉
nouw.com/lycklig