Fula ankungen och munsår!

Hej hopp i morgonrocken!
Usch idag känner jag mig som en ful ankunge. Trött, glåmig, ledsen och som en otillräcklig människa. Tankar som "hur kan min man komma hem och tycka jag är fin"? Ja idag är en sån dag.

Som om det inte är nog med halsfluss åkte jag på munherpes på köpet! Låt mig förklara att munherpes inte har något med könsherpes att göra! Det är två olika sorter och det är inte samma virus. Då har jag det sagt, men när jag väl får det, det kan komma utbrott två-tre gånger/året, så känner jag mig så ful i det. Känns genant och visa sig med det. Får det antingen om jag är stressad, mens, eller som i detta fall ett lågt immunförsvar pga. sjukdom. Lika jobbigt och äckligt varje gång. Det ser ilsket ut, svider och gör ont. Blåsorna bubblar fram och fylls med vätska som sedan torkar ihop och blir som variga skorpor. Genant och gå ut med det som f...n! Imorgon ska jag jobba med eländet. På fotot har jag satt på Compeed plåster för munsår. Det dämpar looken lite iaf. Utan det så vetesjutton vad jag hade gjort!

Nja jag känner mig definitivt inte som den mest sexiga vackra fru och mamma direkt.

Nu måste jag försöka hitta lust till att kliva ur morgonrocken, ta tag i tvättstugan i den mån jag orkar och se till och inte låta denna dag gå i depp. Lättare sagt än gjort. Längtar sååå mycket efter barnen och maken. Känner att behovet av sällskap är stort.

KRAM OCH FIN ONSDAG TILL ER!


Love Annika ❥

Gillar

Kommentarer

annacelina
annacelina,
Ha en fin onsdag du med, ska ta mig ner till tvättstugan jag också... glöm inte att du ALDRIG är otillräcklig <3
nouw.com/annacelina
Lycklig
Lycklig,
Tack gulliga du. Orden värmer. Hoppas det går bra i tvättstugan 😊
nouw.com/lycklig
Mirre,
Jag brukar också få munsår ett par ggr per år, och sist jag fick det fick jag 4 st på överläppen, not so sexy. men men de försvinner ju relativt snabbt
sweetwords.se
mammagiuly
mammagiuly,