Födelsedagsmånad...

Det närmar sig födelsedag

Hej mina raringar! Januari är månaden då många i släkten och familjen fyller år. Typ den fattigaste månaden av alla så här efter jul! Alla räkningar för barnens sporter, sluträkningar på huset och annat som skall mjölkas en på kommer nu. Men det är ju bara pengar! Så länge livet är i behåll så är det bara och försöka se det positiva. Att fylla år e lite speciellt och olika för alla. Vissa ogillar det och andra älskar det. Jag tycker om att uppvakta andra, men också bli uppvaktad på min dag :) Åldern har jag slutat räkna typ, men blommor och tårta är alltid trevligt. Vill helst stoppa åren nu, men det går ju inte tyvärr. Haha. Åldersnoja deluxe!

Nyligen fyllde mamma 66 år och imorgon min svåger till följt av min födelsedag på måndag den 15:e 😊 Weeey.

Sen fyller min syster år den 21:a, systerdotter 25:e och en släkting den 27:e...ja vi är många. Huh! Tur jag har min agenda att notera allt i när minnet sviker en ibland.

Har inga större planer på min födelsedag, men bjuder nog hem lite vänner på fika redan nu på söndag, och så firar vi fyra i familjen på måndag <3 Till nästa helg efter min födelsedag så åker vi faktiskt på en miniweekend till Sundsvall och bor på hotell två nätter! Så det riktiga firandet blir nog då! :) Anledningen till resan är att Melvin spelar cup och kommer bo med laget och vi åker med dit, men det blir ju mer "egen tid" än tid med laget. Ska bli mysigt och komma iväg! <3

Har ni någon månad fyllda av födelsedagar???

TAKE CARE <3

Love Annika ❥

Gillar

Kommentarer