Flera kaffekoppar senare

Mor och dotterdag

Late update friends ♡ Efter minst 4-5 koppar kaffe senare har denna mamman lite svårt att somna. Sen är det inte så lätt att sova när kärleken intill mig snarkar i mitt öra, fast jag v e t det är ren och skär kärlek att ha honom bredvid. Han betyder allt för mig ♡

Det blev ingen shopping Mango eller Zara för min del, men hittade mysiga tumvantar på Cubus faktiskt. Alltid något i påsen att komma hem med :) Emilia bytta ett par jeans på Zara. Mer än så hann vi inte egentligen. Vi svängde förbi Mc Donald’s och köpte en liten hamburgare till henne då hon var hungrig innan middagen ikväll. Vi fick en liten mysstund på stan hon och jag iallafall.
Vi ska planera in en mor och dotter dag snart. Känner att det vore mysigt med mat och bio. Vill hitta på något mys med Melvin också. Just nu vill han inte mycket annat än vara hemma i sin borg och spela tv spel när han får chansen. Det kommer en dag då han får suget att hitta på saker och då får vi vara redo.

Kursen var bra och givande. Mycket att ta med tillbaka till jobbet. En del att reflektera över i gruppen. Kommer oxå troligen ske små förändringar på vår avd. efter denna kurs. Man kände igen sig i det vi gör i dagliga arbetet.

Mår ganska bra ikväll, men har fortfarande svullna halsmandlar som jag hoppas går bort inom nån dag.

Nu är det sovdags innan spöktimmen tar vid.

PUSS

Love Annika

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229