Fantastisk morgon

Dålig respons

Hej alla fina ❥ Härom morgonen var det en helt fantastisk morgon i stallet. Jag hade utsläpp av hästarna och det var vindstilla, krispigt och morgonsol. Himlen färgad i regnbågens färger. Helt magiskt o se solen gå upp över åkern. Känner att jag verkligen kan andas och bara finnas i nuet när jag är där. Man glömmer tid & rum.

Det är mycket som händer på jobbet nu. Mycket nytt och allmänt mycket inför årsskifte med bokslut och annat. Det är väl så på de flesta arbetsplatserna nu inför nya året kan jag tänka mig?

Det blev inte mycket respons på mitt förra inlägg om vloggen. Hade varit kul om någon givit kommentar på det och även ställt lite frågor, så nu vet jag inte om jag ska eller inte ska vlogga? Det hade jag ju endast gjort för er skull annars kan det lika gärna kvitta. Ställ gärna lite frågor om ni vill :)

Dessa dagar har bestått av jobb och vila. Är så utpumpad när jag kommit hem. Ingen lyst eller ork till övers. Imorgon är jag ledig och ska unna mig sovmorgon när barnen åkt till skolan. Sedan ska jag till stallet och mysa ned Argon. Hovslagaren kommer ut på eftermiddagen ♡

Ha en toppen torsdag!

KRAMIS ❥

Love Annika ❥

Gillar

Kommentarer

mammagiuly
mammagiuly,
Hinner inte med din blogg, den kommer inte fram på min sida😥 mrn nu lyckades jag.

Vilken fin morgon😍 skönt med ledig dag!
nouw.com/mammagiuly