Ett frisörbesök & internationella kvinnodagen!

Nyklippt lady

Heeje raringar! Inte bara en mamma trött utan också trötta och slitna toppar efter sol och bad i två veckor! Håret tar stryk av klor, salt och daglig tvätt. Solen har även blekt håret extremt mycket.

Idag hade jag och maken ledigt och då passade vi på och göra lite smågrejer. Han körde mig till stan där vi mötte upp mina syskon på advokatbyrån syrran jobbar på. Vi skulle gå igenom vår älskade pappas bouppteckning efter hans bortgång i oktober. Det är dags nu nämligen eftersom skatteverket kräver det. Sorgligt och jobbigt och träffa dom av en sån anledning, men trevligt och ses eftersom vi inte har världens bästa kontakt med alla för övrigt. Vi syskon är inte helsyskon och utspridda över Sverige. Nu är det gjort iallafall.
Efter mötet i stan åkte vi hem och jag vidare till centrum och klippte mig hos frisören. Håret var väldigt slitet nu. Det är nu 4 månader sedan jag klippte mig! Tiden bara springer iväg. Borde klippt mig tidigare, men ville vänta till efter resan. Känner mig nöjd och äntligen en frisör som förstod mig! Förra gången jag klippte mig så missförstod frisören mig helt, och klippte upp hela håret i etapp och kapade 6 cm av håret på första etappen närmast hårbotten!!! Ville absolut inte ha det och sedan dess har jag varit bedrövad :/ Nu har det börjat växa ikapp som ni ser? Klippte iallafall 3 cm av håret och det känns så skönt och dra fingrarna genom det :)

Nu kom vi just hem igen efter en tur till Mio möbler. Vi hade en check på 300kr att utnyttja och då köpte vi en grå sittpuff med knappar på och förvaring under locket som går att lyfta av. Länge suktat efter att ha en sån i hallen. Så fin och tänkte fota och lägga upp så ni får se!
Nu doftar det middag. En enkel och god köttfärssås! Vi är otroligt trötta och jetlaggade fortfarande, så känns väldigt lagom att laga snabbt och enkelt!

Vad äter ni till middag denna torsdag? Kram till alla kvinnor på våra dag idag.

KRAM <3

Love Annika ❥

Gillar

Kommentarer