En helg med en massa skoj på schemat!

Helgplaner

Hej raringar! Hur mår ni? Vi kämpar på här hemma med att komma tillbaka till vårt riktiga ”jag” efter resan och tidsskillnaden. Jag känner mig lite bättre i trötthetsläget, men Emilia har haft det desto jobbigare. Hon är så mycket mer påverkad av detta än vi andra och det var likadant när vi väl flög ner till Mexico. Det tog flera dagar för henne då med. Tids nog så är vi tillbaka igen.

Wow veckan har redan gått halvvägs! Tänka sig en vecka hemma idag! Vintern fortsätter utanför dörren och jag är rejält leds på det nu. Vill se snön smälta och se krokusar titta upp ur snötäcket. Känna doften av gräs och se tussilagon i dikena. Vi är iallafall ett steg närmre våren. Innan dess får tulpanerna i vasen vara en indikation till vår. Kom just ut ur duschen och fy som jag fjällar bort solbrännan nu. Huden är verkligen torr och behöver smörjas in med lotion typ varje dag egentligen. Gör det dock endast efter dusch. Alldeles för lat :) Resten av denna vecka händer en massa skoj i helgplaneringen!

Fredag: stundar en rolig AW med gamla kollegor på Mondo tapas i stan! Ska bli så kul och ses igen över en massa god mat och dricka. Kommer bli väldigt mycket skratt! Precis vad jag behöver massa av just nu.

Lördag: väntar en mysig kväll med kärleken på Globen och föreställningen ”Elefanten i rummet” med David Batra. Älskar stand-up! Ser verkligen fram emot en mysig kväll. Restaurang för kvällen är ännu inte bestämd.

Söndag: ska vi fira världens bästa Olivia som just blivit 1 år! Saknat våra vänner så mycket och att äntligen träffas för kalas på Ekerö kommer knyta ihop hela vår helg <3

Har ni något trevligt inplanerat resten av veckan? Berätta gärna. Vore kul!

KRAM ❤️

Love Annika ❥

Gillar

Kommentarer