​Såhär fint var det dagarna efter nyår! Solen ändå 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Fick denna härliga bukett av mina föräldrar i helgen! Blir så glad av blommor, helt sjukt. Ny vecka, är ni laddade? Jag är det verkligen.

Likes

Comments

Att äta mat är ju trevligt! Och gott! Och mättande! Så jag tänkte skapa en ny kategori i lilla bloggen för sånt som trevligt att förtära. Tänkte börja med en lite avhandling vad man kan äts i Berlin, tänkte försöka fortsätta med London, Stockholm och kanske typ Åre och vad jag kommer på efter som.

Likes

Comments

Idag är man inte starkaste mannen på jorden. Så nöjd över typ mitt livs bästa köp, en klippan-filt jag kan hänga under fram tills mars börjar haha! Men man blir ju lite gladare av inredningsinsp, jag är så sjukt sugen på en inbyggd bokhylla, det är så vackert! Tycker lägenheter bli så himla ombonade och fina, fungerar ju absolut även i små lägenheter! Ett smart sätt att dölja in teven som jag annars tycker är ganska ful.

Både bild 1 och 3 har inbyggda bokhyllor, hur fint? Sedan har jag även printat lite annat fint jag hittat på internet <3 Tycker det är så kul att fixa och dona hemma nu när det är så kallt ute. Jag tycker Elin Skoglunds soffhörna är så mysig, ska också försöka köpa lite flera olika typer av kuddar så det blir lite mer levande. (bildkällor se ni på printscreen.)

Likes

Comments

Lite fullt upp så bloggen har behövt prioriteras bort ett par dagar! I veckan tänkte jag förhoppningsvis bjuda på lite med inredningsinspo, i januari kliar det i fingrarna att göra om! Bjuder på detta inlägg under tiden, en liten tillbakablick till förra året. Dricka vin är säkert mångas hobby! Några trevliga stunder med drycken som jag hade under 2017. 

1. Sensommar vid mälarens vatten
2. I juni ute på Ingarö
3. På min balkong
4. I Berlin

Likes

Comments

Eftersom det finns massa content (content ❤️❤️) för Stockholms vassaste kaffekoppar ägnar jag gärna ett helt inlägg till detta. Älskar att fika.

1. 5/5 Joe and the juice

2. 2/5 Fabrique. För syrliga kaffebönor för att dem skall passa med mjök som tex cappu eller latte

3. 4/5 Waynes. Latte, blir oftast lite för kall. Annars toppen!

5. 4.5/5 Kaffeverket. . Kaffet var bra men liite för hett för att vara cappuccino som oftast dricks upp snabbt

6. 5/5 Pascal

Likes

Comments

Även om jag inte har någon sommarlängtan än så är det alltid kul att spana på balkonginredning. Eller jag har egentligen aldrig någon större sommarlängtan då jag trivs i mörker då det ger en ett lugn på något sätt. Haha antingen har jag förlikat mig med situationen att leva i Sverige eller så är jag nog en tvärt-om människa i det mesta. Såhär skulle jag vilja att det såg ut hos mig iallfall i sommar! Bilderna är från ELLE och Viola Bergström.

Likes

Comments

Igår åt vi en sån här trevlig middag! Tycker alltid det är roligast att fira in det nya året ett par dagar in på januari då alla förväntningar lagt sig. Mycket spännande att se vad det blir av 2018. Saknar även SNÖ så mycket, det värsta med Stockholmsvintrar är ju att inte aldrig är några?

Likes

Comments

Så viktigt att ha det mysigt inne nu i januari, kanske årets deppigaste månad? Ska göra allt för att den inte ska följa statistiken helt och hållet. Blommor och ljus = livet. ❤️

Likes

Comments