julklappar som räddar liv

Burma

Vill du ge bort en julklapp som både är fin men som också har en alldeles extra mening? En julklapp som är fin men som också är med räddar liv på barn och kvinnor som tvingas till att vara sexslavar?

Isåfall, maila din beställning samt adress till [email protected] och glöm inte heller att skriva vilken färg du vill ha på ditt smycke! Smyckena är nu i Sverige och kommer därför gå mycket fortare att få nu än tidigare.

Tack för att ni är med och gör skillnad.💗

Threads of joy bracelet blå/rosa sten 125kr

Threads of joy earrings blå/rosa sten 110kr

Threads of joy necklace blå/rosa sten 180kr

Speak up armband guld / speak up halsband guld 215kr

Och sen min personliga favorit - the committed necklace 230kr.

Syftet med detta halsband är att det ska fungera som ett slags vänskapshalsband mellan dig och en tjej som just nu är fast i ett av bordellområdena i Asien. Du får en del av halsbandet medan en tjej får den andra - ett hjärta som har blivit utskuret ur ditt hjärta (se bilden till höger, en tjej från bordellen i Kina). När vi ger det till henne berättar vi att det är någon där ute som har den andra delen och som tänker på henne. Någon som inte har glömt henne och någon som bryr sig om henne.

  • Burma

Gillar

Kommentarer

moafasah
moafasah,
Får dem behålla smycken på bordellerna? Grymt iniativ!
nouw.com/moafasah
sarasterne
sarasterne,
Vad kostar frakten? 😊
nouw.com/sarasterne
luven
luven,
20 kronor bara! 😊
nouw.com/luven
julia
,
Hej! hur sker betalningen?<3
Filippa Köhler
,
Hej Lovisa! Tycker allt du gör och jobbar med är helt fantastisk och har följt din blogg under hela Burma resan och bestämde mig därför i onsdags att beställa hem två "commited necklace" och ge bort i julklapp. Har mailat beställning och skrivit min adress till [email protected] som du skrev i detta inlägget men jag undrar mest hur vet man att beställningen gått igenom? Ska man få något mail tillbaka eller kommer det bara hem på posten med en faktura? Jag skickade min beställning på svenska men insåg sedan att man kanske skulle skrivit på engelska? Tacksam för svar och hoppas du har en bra dag, du är fantastisk!
Julia Gannedahl
,
Hejj, blev så glad när jag såg det här inlägget, hade precis tänkt fråga om det fortfarande går att köpa smyckena du skrev om förut! Du är toppen <3