Uppgifter man åtar sig vill man (iallafall ja) ju kunna genomföra te 100 %
Att inte kunna göra de hjälper ju te att ja inte känner mig "rätt" delaktig 😳
En vis man sa te mig för ett tag sedan "man behöver inte alltid va med, man e inte oumbärlig"
Å de e sant, ja måste lära mig de, träningen, ledarna å tjejerna funkar utan mig emellanåt 😎
Men så länge ja tycker de e kul så har ja svårt att slita mig, så klart 😬

Tösernas passion i livet har blivit familjens ❤️

#lustenattblogga

Likes

Comments

Då ja jobbar inom kommunal så e man ju inte bortskämd med utsvävningar what so ever.......

Så när chefen berättade att i år skulle vi bli bjudna på julbord på Liseberg och Stjärnornas Krog så blev vi chockade men glada å kände oss mer sedda än nånsin.

Glad i hågen trillar man dit tillsammans med kollegor, vädret visade sig inte från den ljusa vintersidan direkt, ånej utan regn å rusk, 5 plusgrader å enveten vind som ville in under luvan för att prompt förstöra mitt nyplattade hår till ett ruffs utan dess like.

Vi hittar Stjärnornas Krog precis brevid Stora Scenen, vi hänger av oss våra våta ytterkläder i garderoben och blir visade till vårt bord. De doftar hälit av julmaten å vi läskas ordentligt innan vi får ta för oss av alla dess sorter av sill, lax, korv, skinka, äggost å en himla massa annat GOTT.

En kanontrevli eftermidda/kväll med underbara kollegor, goa flabb å en å annan "selfie/groupie" tagna blir de dags för chefen att ta in notan.

Sagt å gjort, den va säkerligen safti =O)

När detta då e klart går servitören bordet runt till kollegorna som valt att ta nått x-tra att dricka efter maten. Själv säger ja att "nänä, ja har inte druckit nått utöver de som va te maten" 8o/ å får då te svar "jo men de e så att drickan ingår inte i maten" Ja tänkte att, "snart brister alla ut i ett hälit gapflabb å säger att de e ett skämt"

men ICKE SA NICKE!!!

29 kr för min 33 cl läsk till ett julbord som kostade en bit över 500/pers kr?!

Japp, ja tappade hakan............

Tack ändå Liseberg för att de e så fantastiskt vackert i ert vinterlandskap, trots ett väder som inte vill påminna om Vinter, än i alla fall..........

Likes

Comments