Header

Linsgryta, med smulat knäckebröd på. Gott. hett tips.

Den gick hem hos Sixten också.
Gulligaste Ragna. Tror jag har varit hos henne 3/7 dagar den här veckan. Nu är hon borta på skidresa. Saknar<3

Hängt i Malmö, druckit öl, dansat.

Druckit mer öl, lekt lekar.

​Hittat en snygg body, tagit asmånga selfies i den, känt mig fin.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Sömnlös och gråtandes för att jag, efter att inte ha ätit på hela dagen, köpte en pommes på fyllan. Kräktes på busshållplatsen efter att ha ätit, mina vänner frågar hur läget är, de tror att jag kräktes för att jag var full. (Augusti 2017)

Går till skolan efter lunch för att slippa äta i matsalen. Har ringar under ögonen, konstant huvudverk, lågt blodtryck. (Februari 2018)

Jag har svårt att prata om det här för att jag skäms så himla mycket. För att jag vet om att jag inte ska behöva känna såhär och jag känner mig dum för att jag låter det hända. Jag vet att jag inte blir glad eller lyckad för att vågen visar lägre siffror. Jag vet också att jag inte kommer tycka om mig själv mer för det.

Jag har skjutit upp det här inlägget ett tag. Det är läskigt att skriva så här känsliga grejer, dels för att vem som helst kan läsa, men också för att jag fortfarande har svårt att erkänna det för mig själv ibland. Jag behöver skriva detta för att påminna mig själv om att jag inte vill vara såhär, eftersom att jag fortfarande har så många stunder då mitt huvud säger åt mig något annat.Likes

Comments

Måndag

Första dagen som 18-åring spenderades hemma, sjuk och halvdeppig eftersom jag inte kunde gå ut i solen.


Tisdag

Gick till skolan i blå ögonskugga. Gjorde ingenting produktivt, såg mest arg ut och tog selfies i solljuset som värmde genom fönstret.

Onsdag

Vintersol igen. Så fint


Torsdag

Finaste finaste Sixten som alltid kommer och gosar när jag är ledsen

Likes

Comments

Pratade i telefon med Ragna i veckan.

R: Vad gör du fredag eftermiddag?

Jag: Inget särskilt

R: Då paxar jag dig.

Vill bli paxad oftare, så gulligt. Hon hade tänt ljus och ställt fram chokladpraliner fint på sängen. Sen läste hon fina dikter för mig.

Ragna<33333Slänger in en selfie också. Hade fixat mig massor innan jag gick till Ragna. Kände mig som jag skulle iväg på en viktig dejt. Eller, jag går aldrig på viktiga dejter, men om jag skulle göra det så skulle det kännas som innan jag åt chokladpraliner hos Ragna.​

Likes

Comments

När det roligaste som händer en grå och blåsig februaridag är att få hämta ut ett paket på coop, är det inte skitkul att leva i nuet. Idag har jag levt i framtiden, planerat, sett fram emot, fått drömma lite. Ser till exempel jättemycket fram emot de här grejerna:

Min födelsedag!!

På söndag fyller jag 18!! Äntligen!! Öppnade kylen idag och såg att mamsen köpt bubbel<33 älskar!! På lördag kväll ska jag ut med mina superunderbarajättegulliga kompisar som jag hoppas vill uppvakta mig tills klubben stänger och kanske lite till.

Balen

Jag och Nils kollade å balklänningar igår. Blev SÅ taggad. Gillade dessa tre

Spykens toalettpoesi är nog det bästa med spyken. Så skönt att få ta en paus från lektionen och läsa andras tankar.

Den här är dock designad för långa personer. jag är 1,61..........

Den här var Nils favorit.

Detta är min personliga favorit. Kanske lite slampig till balen?? men jag gillar ju det. ska nog bara köra mig grej. har ju alltid velat visa brösten för rektorn.

Studenten

Jag och Meja ska ha studentfest tillsammans<33 så kul! På Smålands nation. SÅ KUL

​Här är meja (och jag då). Visst är hon fin? Jag vet. Vi ska gifta oss nån gång

Likes

Comments

Hallå där!

Vet inte riktigt var jag ska börja. Känner mig lite stel, eller snarare lite som min mormor när hon frustrerat ber mig ta bort en bild från hennes mobil efter att ha försökt i en halvtimme men inte fått till det. Jag vet liksom inte riktigt hur man bloggar. Gillar verkligen tanken på det och kan tycka att det är så himla skönt att skriva av mig, men jag har liksom känslan av att det blir fel. Egentligen har jag nog bara fått en stor portion prestationsångest kastad på mig.

Kan börja med att presentera mig lite, det känns rimligt.

Jag heter Lucia, är 17 i en vecka till och går sista året på gymnasiet. Jag skulle säga att jag är en rätt kaosig person(för att inte säga instabil). Jag vet liksom aldrig riktigt var jag har mig själv. Jag är min egna väldigt opålitliga kompis, skulle man kunna säga. Kan ge mig själv massa hybris eller få mig att gråta eller aldrig vilja se mig själv igen. lite så. Är osäker på hur jag ska fortsätta, tror inte jag har några originella intressen direkt, kan skifta mycket i vad jag gillar att göra. Är rätt pysslig i perioder, men inte mycket mer än så. 

Kan visa mig själv också, ser ut såhär

Skoja, ser inte ut såhär längre. Vill bara visa hur söt jag va som liten

Jag, Meja (En av mina bästa kompisar, älskar henne jättejättemycket) och Mejas pojkvän Frans i helgen

Är fortfarande ganska söt ibland måste jag väl säga. den här bilden har Ragna tagit (också superjätteälskad kompis, ska presentera alla mina älsklingar här nån gång)

Det var nog det för idag. Tack alla kompisar som stödläser om mitt liv, puss:)

Likes

Comments