Header

Prommenad med Wilma på Öjersjö Golfbana  

Har en slags hatkärlek till vädret ute just nu.. tycker det är jätte vackert samtidigt som jag vill ha vår & värme! Nåväl. Ska inte klaga då jag ändå snart lämnar snön & minusgraderna bakom mig.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Före 

Efter 

Resultatet!! Är super nöjd. La i lite mer sandfärgade toner denna gången, så det går mer åt det ljusa än åt det gulaktiga hållet. Skall även fortsätta med mitt silverschampo för full effekt. Men blir nog att jag håller lite på det då håret är extra ömtåligt såhär i början när man slingat sig.

En produkt till håret som jag måste tipsa er om är denna från kevin.murrhy. Man sätter i den efter att man duschat och låter den därefter bara sitta kvar. Den hjälper dig att såväl reparera som att bevara håret & ger dessutom en jättefin glans.

Började med denna förra året och tänkte även ta med mig en burk med detta på resan. Kommer ju sola & bada en hel del så detta kommer verkligen bli min räddning haha.

Likes

Comments

95 gör mig kär, Höga klackar får mig att vilja dansa och Allt du gör och att du finns är en sån där riktig nostalgi låt.

Likes

Comments

Mina planer för vecka 8 Idag - Träffa Wilma på eftermiddagen och i övrigt skall jag bara ta det lugnt. Mycket snö ute idag så tänkte försöka undvika att köra bil så mycket som möjligt. Tur att Wilma bor nära.

Tisdag - Klippa mig. Åh är så taggad! Tänkte att jag, för omväxlingsskull, skall be min frisör att blanda in både ljusa & mörka slingor i håret istället för bara ljusa som jag brukar ha.
Tror det kan bli riktigt snyggt faktiskt.

Onsdag - Ta de sista sprutorna inför resan.

Torsdag - Gå på synundersökning & se ifall jag behöver ny styrka på mina linser eller ej. Blir förvånad ifall jag inte behöver byta då det var rätt länge sen jag var där nu hehe.. Därefter har jag planer på att träffa Annie, Andrea & kanske någon mer för en fika.

Fredag - Här blir det, förhoppningvis, lite mys & drinkar hemma hos Moa följt av en kväll ute.

Lördag - No plans.

Söndag - Den ultimata fixar dagen. Här kommer jag med största sannolikhet att packa inför Asien & städa på mitt rum.

Likes

Comments

Rainbow X Bonprix 

Denna färgklick har en given plats i min väska till Asien. Tänker att det kommer passa perfekt med en massa färger & mönster där.. Åh.

Likes

Comments

Örhängen från H&M 

Tröttnar verkligen aldrig på örhängen, eller smycken överlag för den delen heller. Vill bara ha mer & mer utav allt. Senaste inköpet är dessa skönheter från H&M. Älskar detaljerna & stilen på dem. Man sätter på dem som vanligt plus med ett litet spänne längst upp. Så himla balla!

Likes

Comments

Hade en väldigt mysig kväll ute igår.
Det hela började med att jag och Felicia slog oss ned på kafé magasinet, as planed, där vi tog varsin irish coffee i väntan på Wilma, Klara och Frida. När dem väl var på plats stängdes uteserveringen vilket förde oss vidare till station 16. Aldrig varit där innan men tyckte, bortsätt från musiken som dem stegvis höjde, att det var en skön bar. Högt i tak, goda drinkar & lagom med folk.

Efter någon timma där tog vi oss vidare mot avenyn och smaka. Där vi hälsade på Andrea och hennes kompisar. Blev en kort vistelse dock i brist på sittplatser.. haha. Blev att vi hamnade på crow bar istället. Där vi tog ytterligare ett glas samtidigt som Lucas anslöt sig.

Blev ingen utgång sen för min del utan åkte istället hem med Linn som sov hos mig. Bättre sovpartner får man allt leta efter!!

Nu ligger vi i sängen, jag Linn och Felicia (som kom hit för nån timma sen) och tittar på solsidan. Blir nog att spendera dagen med dem! Mysigt.
Vi hörs lite senare. Puss!

Likes

Comments

Kvällens.

Hejsan!
Står just nu och väntar på spårvagnen som Felicia redan sitter på. Tillsammans skall vi ta oss till Järntorget & vidare till kafé magasinet för lite mys & goda drinkar där. Wilma och några kompisar till henne kommer även dit lite senare och gör oss sällskap! Sen får vi se vart vibesen tar oss ikväll. Ska bli härligt med lite barhäng iallafall. Som jag saknat det.

Likes

Comments

Största påsen jag burit med mig hem tror jag, haha.

Nu är backpack väskan till Asien införskaffad!
Märket heter AURA AG och är köpt på naturkompaniet (det stora) som ligger på östa Hamngatan. Fick en massa råd & tips av en som jobbade där. Vilket slutligen resulterade i denna väska på 50L. Tror det kommer bli lagom för min del! Hoppas det.
Tänkte oavsett vad försöka packa så lätt som möjligt & hellre köpa desto mer på plats.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Alexandra pall 

Finns även i rosa & sand färg. Så himla söta! Är i denna design, fast fotölj, som jag såsmåningom vill ha i mitt rum.

Likes

Comments