Den stora frågan är om ja ska klara det själv eller om jag ska göra en operation, hade ju varit gött att bevisa att jag klarar det själv men de är ju inte så enkelt kanske.
Jag är dock livrädd för alla biverkningar som kommer med en operation, man ska ju inte göra något med kroppen om man inte måste.

Likes

Comments

Jag försöker förstå om jag är allergisk mot marsipan eller om det är mandel jag inte tål, kanske är det tacokryddan som får mig att kräkas, jag vet inte och de gör inte läkaren heller, min svägerska är sjuksköterska och tror att jag får magkatarr pga för mycket sur mat. Efter att jag har slutat med socker så kan det tydligen göra att det blir för surt.
Man ska alltså inte kunna sluta med socker utan att behöva få något annat skit, detta går sjukt bra för mig och de får gärna fortsätta gå bra.

Likes

Comments

Mina två första dagar med Lusoa har nu gått mot sitt slut. Det som är jobbigt är suget som kommer på kvällarna speciellt efter jobbet men med lite jävlaranamma borde även det gå för sig.

träffade en kompis som berätta att hon börjat gymma, najs tänkte jag men så kom det fram att hon enbart körde cardio och i min värld känns det sjukt onödigt att skaffa ett medlemskap på ett gym för att göra något man lika gärna kan göra utomhus.

Likes

Comments