Hejsan Hejsan!
Idag har jag sovit hela dagen typ. Förutom när Hanna och jag gick upp till Viet Dragon och åt mat. Jätte gott! Friterad kyckling med ris och currysås åt vi.
I fredags så var vi ju hos Hannas pappa och sov där till dagen efter för då åkte vi till gärdet. Och sen åkte vi hem och då duschade jag och åt lite, sen hämtade Ellinore och hennes pappa mig. Då åkte vi hem till Ellinore och väntade på Hanna och Madde, sen fixade vi oss och sen åt vi räkor  och sånt. Efter vi var klara så åkte vi hem till Madde och drack lite. så nu ligger jag hemma och kollar på Youtube. Men nu tänkte jag sova lite så jag kommer upp till skolan imorgon, godnatt♡

Likes

Comments

Hejsan! Jag har fått för mig att börja blogga jag.. Får väl se hur de här slutar med detta bloggandet. Iallafall idag har jag varit i skolan, direkt efter jag slutade skolan så åkte jag till pappa och packade kläder och saker eftersom jag ska flytta. Jätte skönt verkligen. Hanna var med mig för och efter jag packat klart så åkte jag hem och packa kläder och åt eftersom jag och Hanna skulle till hennes pappa för imorgon ska vi till gärdet och jag ska kolla när Hanna kör. Jätte kul! När vi kom hit så slog vi på en film och åt lite godis, sen hade dom fixat tacos till oss så då satte vi oss och käkade det. Imorgon vet jag inte riktigt vad det blir så förutom gärdet, det blir väl hem och sova en stund och sen hitta på nått kul. Finns inte så mycket att göra i den här "storstaden". Tror nog jag ska till mamma och Peter och hälsa på en stund eftersom jag inte varit där på ett tag. Men men. vet inte riktigt än hur jag ska göra med bloggningen om jag ska fortsätta eller inte.. Det lär ju märkas iallafall.
Ni kanske vill veta lite saker om mig. Jag heter Irina Luoma-Pantti ska dock snart byta till efternamnet Erlandsson. Jag är 16 år, blir 17 i år. Dom närmaste och finaste vännerna jag har är Ellinore, Hanna och Sophie. Kanske inte är så värt eller roligt att veta men jaja. Jag är verkligen en kattmänniska, har 2 katter hos pappa den älstda heter Carissa och den yngsta har vi inte kommit på någon namn till än eftersom den är så liten. Är ganska hundrädd, speciellt för stora hundar. Små hundar har jag inga problem med. Godaste maten som finns är lätt tacos eller spagetti och köttfärssås! Coca-cola är nästan den ändå läsk jag dricker.
Jaja tror det räcker för nu iallafall. Ses nästa gång då!
Hörs hej

Likes

Comments