Igår kväll kom vårt radhus upp på hemnet och bilderna blev jätte fina! Vet inte om jag vill flytta längre? Haha!
Kika gärna in och säg vad ni tycker!

Klicka här för att se!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ingen missade väll snön som kom under tisdagen? Leon har fått åka pulka till och från förskolan och har varit överlycklig! Lite smått tungt dra både vagn och pulka dock men vad gör man inte för barnen? Får se de som träning. Strong mama!

Idag gick vi även ut hela familjen och åkte små backar och gick runt och drog barnen i varsin pulka, Leon älskade det och William satt och kollade med stora ögon på allt runtom.

Imorgon är det Leons lediga dag från föris så tänkte ta mig ut med barnen och åka lite och pulka, göra mackor och värma lite mjölk. Kanske tom slå till på varm oboy? Tycker egentligen att det är sjukt onödigt då han aldrig druckit det och inte vet att det finns. Skulle ni ge er 3 åring det?
Återstår att se :)

Likes

Comments

Några intensiva dagar har flugit förbi. Idag hade vi en mäklare och en fotograf här. Vi ska nämligen testa sälja vårt radhus. Marknaden är ju lite ostabil så vi får se om vi får det vi behöver för att kunna köpa nästa boende. Det vi tittat på är faktiskt en lägenhet i balingsnäs som ligger i Huddinge. Tiden får utvisa vad som händer men vi har en spännande tid framför oss!

Likes

Comments

Har varit sugen länge på att skriva lite igen men har verkligen inte fått tiden att räcka till när jag haft både Leon och William hemma sen i november. Nästa vecka är Leon tillbaka på föris, som han längtar!
Och måste säga att jag längtar efter lite bättre rutiner, mår mycket bättre av det. Och det är ju väldigt intensivt att vara själv med en snart 6 månades och 3 åring. Dom har ju lite olika behov och William ammas fortfarande ganska ofta, något jag försöker dra ner lite på. Hur länge ammade ni era små?
William har ammats typ varannan till var tredje timme dygnet runt och det börjar ta på krafterna att inte få sova längre stunder. Vissa dagar acceptera han flaskan men vissa dagar ratar han den så vi hittar inget bra flyt och inga rutiner och längtar så mycket efter lite rutiner.
Men förhoppningsvis kommer det snart. Leon sov hela nätter i eget rum vid 6 månader och man kan ju alltid drömma om att det händer med William haha!

Likes

Comments

Det har gått ett år sen jag uppdaterade här. Hela förra våren var otroligt intensiv. Sommaren var ting och hösten väldigt intensiv igen.
När jag skrev sist så hade jag lite saker jag inte kunde berätta. Den hemligheten ligger just nu i min famn. Jag var gravid men vid kuben upptäcktes endel märkliga saker. Jag fick göra fostervattensprov och läkaren trodde att vår son var sjuk.
Men efter att par veckor var provsvaren klara och vår pojke frisk.
Den 25 juli 2017 föddes han i v 37+1 med igångsättning. 2990 gram och 49 cm lång. En liten kille som tog vårt hjärta med storm

Likes

Comments

Vid 8 månader började vi sätta leon på pottan och nu börjar det bli dags att ta tag i att göra honom blöjfri.

Många kanske undrar varför vi började så tidigt och det var faktiskt inget vi hade bestämt i förväg, det bara blev så. Vi märkte på honom varje gång det var dags för nummer två och i samma veva så läste eller såg jag något inslag om tidig potträning, och tänkte varför inte? En bajsblöja mindre om dagen är ju trevligt.

När Leon började på förskolan i augusti gjorde han i princip aldrig nummer två i blöjan, vare sig vi har hemma eller på stan. Det var bara att leta upp en toalett och sätta honom där. Tyvärr gick det inte lika smidigt på förskolan, antagligen för att dom har många barn att hålla koll på och inte ser hans signaler lika tidigt som vi gör. Men nu har vi bett dom sätta honom på pottan lite då och då och fråga om han behöver bajsa då vi gärna ser stt han blur blöjfri till sommaren. Hemma har han ofta kalsonger på sig och säger till när han behöver kissa eller bsjsa. Så himla duktig. Än så länge har det inte skett någon olycka när han har haft dom på sig.

När började ni potträna era barn och när var dom blöjfria?

Likes

Comments

Veckan gick snabbt och igår var jag hos min kurator. Allt som sägs där stannar ju där men jag är egentligen en väldigt öppen person som gärna berättar typ allt, på gott och ont. För det är inte alltid alla vill höra allt. Jag har endel grejer som egentligen kanske är för privata för att ta upp med vem som helst.
Vi tar tex historien om Liam. Det är inte alla som vill/kan hantera när jag berättar om honom, men för mig har det blivit naturligt att prata om honom på alla sätt.
Vet inte vart jag ville komma i det här men det är knepigt med bloggen just nu när jag inte kan dela med mig med respekt till min sambo.
På måndag vet jag nog hur framtiden kommer se ut och då kommer jag berätta allt in i minsta detalj, vare sig det är bra eller dåliga nyheter.

Likes

Comments

Om 11 dagar är det vår första killes tredje födelsedag. Tredje.
I tre år har jag varit utan min älskade Liam. Jag minns allting så väl. Hur mycket jag hoppades att han skulle skrika när han föddes. Hur varm han var när dom la honom på mitt bröst. Hur vacker han var. Aldrig kommer sorgen att blekna. Aldrig kommer mina känslor att försvinna. Jag saknar honom så att hjärtat exploderar ibland. Jag älskar honom förevigt.

Med Liam i magen, helt ovetandes om vad som skulle hända efter några månader.

Likes

Comments

Idag har jag varit hos min kurator. Vi hade ganska mycket att prata om. Började gå till henne för några veckor sen när jag kände att det började bli föör tungt. Tycker det är skönt att kunna prata med någon utomstående men det är inte alla som tycker det.

Den här veckan är jag sjukskriven pga flera anledningar. Kommer berätta mer sen. På lördag är jag tillbaka på jobbet igen om inget speciellt händer. Känns både och att vara hemma. Hinner tänka mycket samtidigt som jag blir smått rastlös. Försöker bara slappna av och få hjärnan att vila, men det är lättare sagt än gjort.


"Detta inlägg skulle publicerats i onsdag men försvann"

Likes

Comments

Idag fick jag goda nyheter som gjorde att för tillfället kan slappna av lite i själen i några dagar. Välbehövligt. Den här och förra veckan har inte varit bra och det har varit väldigt svårt att hantera stundvis. Som sagt, jag lovar att berätta mer. Det är bland annat med hänsyn till min familj som jag väntar.
Att solen lös idag och faktiskt värmde var ju underbart och det fyllde på mitt d-vitamin förråd lite grann.

Efter hämtning av mitt hjärta på förskolan har vi lekt och tittat på Stuart little. Hans favoritfilm för tillfället. Börjar bli lite tjatig nu efter veckor av tittande.
Till middag körde vi en hederlig fredags tacos fast vi bytte köttfärsen mot kyckling vilket Leon gillade mycket mer. Han har svårt för köttfärs och det har faktiskt smittats av på mig. Minns inte när jag åt det senast?

Nu sover Leon, tror jag, vi har börjat pussa god natt och gå ner och det fungerar bra nu men ibland kan det ta en timme innan han somnar men han ligger och pratar med sig själv, eller kanske Liam, så det går nog ingen nöd på honom.
Snart är det dags för något avsnitt av Vikings. SÅ bra serie! Blir lite små godis och morötter och dipp till det så fredagsfeelingen håller i sig.

Ha en trevlig fredag allihopa!

Likes

Comments