Tillbaka!!!!!!

Men Hej!!!

Hur länge sen var inte det här då? Fick till och med byta lösenord för att jag inte kunde komma ihåg det, då vet man att det var ett tag sen!

Många många fina har frågat om jag kunde börja att blogga igen och jag har innerst inne verkligen velat! Tack snälla för alla kommentarer och ert visade intresse för min blogg. Det betyder nog mer än vad ni anar <3

Men GUD! Vad mycket som hänt sen sist. Vill ju skriva allt i ren detalj men då slutar vi nog i någon typ av bok haha! Men jag kikade igenom bloggen lite och gjorde några småfix och insåg att det var nästan i mitten av maj som det började eka lite tomt här, helt utan förvarning eller ens förklaring till det här. Vill minnas att det var enormt mycket med skolan som jag var tvungen att ta tag i innan studenten samtidigt som man inte låg på latsidan med hästarna och stallet. Så det var tiden som kvävde denna blogg just då för tillfället.

Jag måste ju berätta för er som inte hängt med i svängarna riktigt vad som hänt denna sommar och höst och ska försöka göra det så kortfattat som möjligt så ni inte tröttnar ;)

Det ni först och främst missade var att jag tog studenten! Jisses vilken härlig dag, och den kommer jag leva livet ut på. Jag hade verkligen en underbar studentvecka och blev så fint uppvaktad av vänner och släkt. Jag var så lycklig, äntligen klar med gymnasiet som slutade med fina betyg! Vilken känsla.

Bilden kan innehålla: 1 person, som ler, rider, häst, skor, utomhus och text

Bästa Activ Mineral!

Jag började jobba bara några dagar efter och tränade fullt med hästarna. Minns att både Maja och Caramelle var i sin toppform. Hade lagt ner hela min själ hästarna hela våren så att vi skulle vara de vassaste till sommarens utmaningar. Jag hade så mycket mål och förväntningar. Ni anar inte hur mycket tid, engagemang, slit och pengar det låg bakom det där. Men hästarna var precis där jag ville ha dom -NÖJD Emilia!

Bakslaget kom dock i mitten av sommaren. Veckan innan vi skulle rida 130. Caramelle var tip top och från en dag till en annan var Caramelle halt. Caramelle skadad, jag bröt ihop. (Kontrollfreaket och tjejen som överanalyserar här) hann ju tänka allt mellan himmel och jord innan vi visste var det var. Jag bokstavligen grävde ner mig. Kan skriva ett separat inlägg om detta men det slutade inte alls så farligt. En vrikning som inte var några som helst problem att rehabilitera och ordna. Men det var jobbiga veckor. Och jag var deppig hela sommaren dels för att jag inte visste helt 100 om hon skulle bli helt återställd, och dels för att allt som vi ville bevisa denna sommar bara var bortkastat på några sekunder.

Bilden kan innehålla: himmel, moln, häst, utomhus och natur

Tur man hade Majsan, mitt lyckopiller.

Jag unnade mig själv en riktig tjejweekend i huvudstaden och gjorde bara massa roliga saker. Kom hem med ny energi och positivitet. Blev så där taggad och engagerad i allt så som jag alltid brukar va. Blev med nytt jobb, som jag är kvar på än idag. En förskola som jag trivs kanon på, superkul!

Caramelle repade sig och jag byggde sakta men säkert upp henne till det vi brukade ha. Majsan har inte fått tävla så mycket i år men har levt livet ändå, älskade ponny!
Sen har hösten varit väldigt hektiskt. Jobbat heltid, haft hästarna samtidigt som jag tagit tagit körkort - WOHO! Mycket har ordnat sig denna hösten även om det varit intensivt. Men i efterhand nu när jag tittar tillbaka lite så är allt värt. Saker och ting har verkligen fallit på sin plats.

Bilden kan innehålla: en eller flera personer, personer som rider, häst, utomhus och natur

Idag är Caramelle helt fullt tillbaka, vi startade vår första tävling för några veckor sedan och har hopptränat regelbundet nu senaste månaderna. Majsan haft haft en lite lugnare höst på träning/tävlingsfronten men det har inte gått någon nöd på henne. Hon har istället fått många uteritter, race på fält, deltog även i en Hubertusjakt på henne som vi vann! De ni!

Har ridit många fina hästar under sommaren/hösten vilket varit uppskattat så mina timmar i sadeln minskades lite i samband med Caramelles vrikning. Tacksamt och nyttigt!

Bilden kan innehålla: 1 person, rider, häst och utomhus

Bilden kan innehålla: personer som rider, häst, himmel och utomhus

Bilden kan innehålla: häst, himmel och utomhus

Bilden kan innehålla: en eller flera personer, personer som rider, häst, himmel och utomhus

Annars tror jag nog allt är som vanligt. Har ju uppdaterat en del på instagram så säkert många som vet läget därifrån.

Så kul att vara tillbaka och jag lovar er bra uppdatering, mycket bilder, tips, åsikter och filmer!

Gillar

Kommentarer

emelieanderssoon
emelieanderssoon,
wiho, äntligen 😍😍
nouw.com/emelieanderssoon