Min vecka!

Det har stått tomt här ett par dagar och ja, jag gjorde det medvetet. Sist jag uppdaterade här var efter tävlingen med hästarna.

Dagen efter joggades dom ut och sedan så fick dom en 3-dagars-vila. Dom två första dagarna tycke dom att det var superskönt. Men tredje dagen ville dom inget annat än att bli ridna igen haha! Både maja och caramelle är inga hästar som gillar att vila eller stå still. Dom mår som bäst när dom är i full träning och får åka iväg och göra mycket. Speciellt Caramelle, hon älskar det.

Så dom fick bara chilla i hagen från tidig morgon till sen kväll. Bli borstade och matade. De tyckte jag faktiskt dom förtjänade.

Dom har gått intensivt hela våren och ibland är det viktigt att bara få landa, smälta och låta kroppen vila för dom.

Jag däremot fick ridsuget deluxe. Åkte och kollade på tävling när mina kompisar startade så även att jag inte red själv så blev det mycket häst kring mig som vanligt.

I fredags i alla fall så började dom ridas igen. Båda fick gå en runda i skogen. Caramelle lite busig och Maja pigg som tusan.

Lördag bjöd på längre uteritter med mcyket galopp. Igår (söndag) fick båda gå i skogen igen.


Denna vecka är inget speciell. Idag ska båda hästarna linas inspänt, bra att se dom på marken och bra att få jobba lite ''själva''. Imorgon fyller jag faktiskt 19, SHIT va tiden går haha! Nej men kändes faktist som jag fyllde 18 nyss... Studenten snart också ;)

På söndag är det tävling för Caramelle i Kinda. Mycket i skolan denna vecka och hästarna ska trimmas. En vanlig vecka alltså, skola -> motionera hästar -> tävling på helgen. Livet DELUXE!

Nu ska jag gå klart i skolan för denna dag och sen hem! Vi höres ikväll<3

Gillar

Kommentarer