Ett par nerslag rikare

​Hej på er! Kikade inte in här efter tävlingen men tiden är knapp och har runnit i vägen. Men i söndags var det tävlingen. En galet varm dag som tog både på häst och ryttare. 

Solen tog mycket på mig. Även om jag drack mycket vatten osv så kände jag mig lite ur fokus. Hästarna var dock det men jag kände att värmen tog lite på dom ändå. 

Maja hoppade LB &LB+. Hoppade väl på framhoppningen. Inne på banan i LB var hon pigg, lite stimmig och hittade inte någon rytm i början av rundan. Fick ett nedlag på b-hindret i grunden. Red lite fort in kanske, men hade hon varit lite mer ''cool'' hade hon lyft. 

LB+: Hoppade fint på framhoppning igen. Kändes faktiskt inte trött men mer lugn. Hon hoppade bättre och jag red mycket bättre denna runda. Men vi rev b-hindret igen... Jag upplevde den ganska kort. Hon hoppade bra in men hoppade väldigt platt ut. Resterande hinder hon hoppade fint så jag är nöjd med henne<3 Nu får vi hem och träna räcke räcke!!

Sen efter många funktionärstimmar var det Caramelles tur. Jäääääättefin på framhoppningen och banan kändes så rolig!

Det var alltså 115. Felfri i grund och sååå snabba i omhoppningen. Fick ett ner på en linje mellan 8an och 9an. Kom lite nära och red på ganska snabbt så hon hann inte upp. Ville ändå prova mina svänger och dem satt klockrent! Hoppade 10, 11, 12 super och sen tappade jag lite galopp upp till sista hindret så vi fick även ett ner där. Men jag var faktiskt så nöjd efter den rundan. 

Det är som mamma sa, det är skillnad om man går ut från en runda om nedslag kom från ingen stans, ni vet när det där j*kla bommen bara rullar ner fast man knappt va i. Men dessa rivningar tar jag på mig helt och hållet. Bli klar i tid och galoppera ur sväng, sen har vi det ;) 

​Fiiiina fina Majsan från i söndags. Ska lägga upp filmerna till er också. Håll utkik!


Gillar

Kommentarer