EN VINST OCH EN 6:E PLAC

Mina hästar! huuuuuur fina är dom inte. Så samspelta med mig och det finns inget som glädjer mig så mycket som dom. Underbara.

Majsan var först ut. LB bed två faser. Tyckte hon drog ganska mycket till vänster på framhoppningen. Lite stimmig men hoppade bra. Direkt på banan kändes det som vanligt. Jätteduktig! Felfri och en vinst! Riktigt snabb var hon med och alla distanser satt. Hon e allt!

Sen var det Caramelles tur efter att ha varit lite funktionär i mellanklasserna innan vår start.

Det var så varmt idag men eftersom vi tävlar på hemmaklubben hade vi tillgång till hage istället för att stå i tävlingsboxarna Lyx! Skönt för hästarna att kunna röra sig mycket och kunna vara tillsammans.

110 två faser. Pigg och kvick. Felfri i grunden och ett tråkigt nedslag på en oxer som jag red på så stort emot. Hon nådde inte över. Men såååå snabb. Verkligen galet hur snabb hon är. STOLT<3 Räckte ändå till en 6:e placering vilket jag såklart är jättenöjd med. Hon var superfin och med mig 100%


Min fina sponsor var även och kollade idag. Klickade fina bilder på oss och bara pratade. Jag är så tacksam för Activ Miniral och Höveler. Får så mycket kommentarer om hur fina mina hästar är och det är och jag kan bara tacka ovanstående! Känns super att kunna ge det bästa till sina hästar och att ingå i ett sånt fantastiskt team där alla vill sina hästar så väl. Underbart! TACK!


​Viktigt med att ta bilder till alla sociala medier ;)

​Nu laddar vi om till imorgon. Men först lite välförtjänt sömn för oss alla!

Gillar

Kommentarer

mariellefriman
mariellefriman,
Grattis till fina ritter!
nouw.com/mariellefriman
lundinemilia
lundinemilia,