Dagens

Hej på er!

Vilken fin respons jag fick i och med bloggen! Så kul!

Kom hem från jobbet för en stund sedan. Började redan 06.00 idag så det blev en tidig morgon vilket känns i kroppen och huvudet såhär senare på eftermiddagen. Men det gick bra. Nu har jag bara 4 arbetsdagar kvar detta år, inte alls mycket men det blir mycket ledighet nu över jul vilket är skönt. Då laddar vi om till 2019!

Mildare ute idag men vi har fortfrande mycket snö, det gillas! Allt föredras framför lera och skit, blä! Nackdelen är dock att jag inte har snösulor på någon i stallet än, vilket har resulterat i lite ofrivillig vila. Det har varit kramsnö och det ger ju bara styltor så do har fått tagit det lite lugnare med promenader och mys nu i ca 5 dagar. Hoppas på att hovis hinner komma snart så vi kan rida ordentligt igen!

Så för dagen är stallet väldigt lugnt. De vanliga stallsysslorna ska göras och dem ska bli ompysslade! Ska fixa lite här på bloggen, uppdatera det som behövs och lägga ut en del hoppträningar på youtube. Hann få upp ett för en liten stund sedan, det var min coh Caramelles senaste hoppträning för Ramona. Jättefin Caramelle.

Publicerar den här så ni får se lite hur vi ligger till för tillfället. Under uppbyggnad för 2019 :)


Gillar

Kommentarer