4-års JUBILEUM MED GRYMMA RABATTKODER!!

Vilken härlig söndag det blev! Perfekt väder för lite hoppning med hästarna. Vi åkte in till hemmaklubben och jag fick riktigt fina språng på både Maja och Caramelle idag. Jag känner mig så himla nöjd med vart jag har hästarna just nu.

Båda känns starka, välmående, fräscha. Speciellt Caramelle. Hela min vårsäsong med henne har varit fantastisk. Jag har äntligen kunnat rida på henne ordentligt och det har varit en enorm lättnad för mig.

För som många vet så är Caramelle en häst med nerver, attityd och åsikter och detta har kunnat gå till en överdrift ibland. Höst, vinter & vinter har varit ett rent h*lvete för oss som jag ska vara ärlig. Somrarna har ändå fungerat okej. Då har hon alltid lugnat ner sig och det vi har kunnat jobba tillsammans. Men resterande månader av året har jag mer eller mindre suttit på en bomb, en Caramelle som är otålig, stressad, istadig, rädd för allt och väldigt svår att få kontakt med. Hon har kastat sig, stegrat, bockat och jag har ramlat av så galet mycket vilket har gjort att det inte alltid varit superkul att gå ut till stallet och rida henne. Hon är en väldigt vaken häst med mycket nerv och åsikter. Vilket jag egentligen ser som bra och viktiga egenskaper hos en häst. Visst vill man ha en häst som svarar direkt, en häst som är uppmärksam och alert. Men dessa egenskaper hos henne har vänds till något som varit negativt för både mig och Caramelle då det blivit för mycket. Hon har haft så mycket energi men på fel ställe.

Men våren 2018 förändrades något. Jag upptäckte Activ Mineral och blev även introducerad till Höveler (ett spannmålsfritt, högkvalitativt & gmo-fritt kraftfoder som går att köpa via www.activmineral.se) och detta har varit ett mirakel för mig och Caramelle som ekipage utan att överdriva.

''Activ Mineral är en svensktillverkad högkoncentrerad mineralblandning framtagna för den aktiva hästägaren som vill ge sin häst det bästa och är noga med detaljerna''

Jag har använd mig av Activ Minerals MineralMix och även deras Magnesium och jag kan med handen på hjärtat säga att det är det bästa jag någonsin upplevt i hästvärlden.

Bara några dagar efter att jag började ge Mineralmixen märkte jag resultat. Caramelle var mer koncentrerad, hon återhämtade sig snabbt efter hårda pass, hon ville vara till lags hela tiden. Efter några veckor var mina hästar blankare än någonsin och deras hovkvalité i toppklass.

Det blev enkelt och väldigt kul att rida. Att sitta på en häst som ger sitt bästa hela tiden, kämpar, är lugn, fokuserad och vaken, men på rätt sätt. Caramelles energi har omvandlats till något positivt. Hon har fått energin på rätt ställe. Hon är uppmärksam, kvick, alert men nu bara till vår fördel! Som en dröm!

Activ Minerals foto.

Första tävlingen för året startade vi med noll förhoppningar. Det har tidigare tagit ett par tävlingar för oss att ''hoppa in oss'' innan vi varit riktigt 100 men redan på första tävlingen detta år så satt allt direkt och det resulterade i en härlig VINST! Som ett kvitto på att Activ Mineral hjälpt oss på rätt väg!

Maja säsongsdebuterade också och kändes finare en någonsin. Hon som så lätt fallit ur under vinter/våren har varit så himla fin hela detta år i hull. Och för att inte snacka om hur blank hon varit, wow! Inget pälsglans här inte, bara högkoncentrerade miniraler helt utan tillsatser & utfyllnadsämnen!


Vill man ha en häst som presterar, är välmående, fokuserad, har blank päls och starka hovar, en bra mage, fin i hull, frisk och är fräsch! Ja då ska man verkligen prova Activ Mineral. Fördelarna är så många och jag kan inte annat än att vara så tacksam för vad dessa mineraler har hjälpt mig med båda mina hästar.

PROVA! Ni kommer inte att ångra er. Och just nu (fram till den 3/6) så firar Activ Mineral 4-års jubileum!!! Woho! Med en nylanserad hemsida och grymma erbjudanden till er alla.

Ni hittar allt på deras fina välorganiserade hemsida www.activmineral.se. Med koden Jubileum får ni hela 20% rabatt! Och jag har ytterligare fått en rabattkod till mina fina följare. Uppger ni Jubileum emilia5 så får ni hela 25% (!!!!!!!) rabatt! Hur grymt! Nu måste ni verkligen prova. Det allra bästa till alla era fina hästar!

Glöm inte ange mellanslaget mellan Jubileum(mellanslag)emilia5 för i fältet för kampanjkod! Shoppa loss<3 Kram på er!Gillar

Kommentarer

emelieanderssoon
emelieanderssoon,
alltid bra med rabatter, sånt uppskattas 😃😃
nouw.com/emelieanderssoon