Lördagen och söndagen spenderade vi mestadels på chatuchakmarknaden. Ca 9000 försäljningsstånd där man hittar allt mellan himmel och jord. Man hittar även sådant man inte vill se bland annat utklädda och fastkedjade ekorrar.. 😢

Igår var vi på bio och såg Patriots Day, se den! Den handlar om bombningarna på Boston marathon 2013.

Bara 2 dagar kvar av semestern, båda är ganska redo att åka hem efter 2 månader på resande fot. Nu ser vi framemot en pangvår med skoter, stughäng och sol.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igårkväll landade vi i Bangkok, sista stoppet innan hemresan. Vi tog en taxi från Don Mueang Airport till hotellet Somerset Lake Point. Vi fick ett rum på 30e våningen, och rummet är så sjukt stort! Vi började fundera på vad vi betalat egentligen haha.

Likes

Comments

Näst sista dagen i Singapore. Strosat runt vid Gardens By The Bay, haji lane, åkt upp på Marina Bay Sands.

Likes

Comments

Efter en segstartad morgon åkte vi till Orchardroad (shoppinggatan). Kul att strosa en stund men ingen shopping då allt är svindyrt. Efter detta drog vi vidare till Clarkekajen och strosade runt, tog även en guidad båttur och åt middag på en spansk restaurang.

Likes

Comments

Igår var vi till ön Sentosa här i Singapore, en ö fylld med nöjesattraktioner. Vi valde att gå på akvariet som var en besvikelse, åka typ bobcars och linbana vilket också var en besvikelse och åka upp i ett utkikstorn på 131 meter vilket var ok. Vi valde att hoppa över universal då Emil inte åker karuseller. Innan middagen tog vi En öl på Hard Rock bara för att ha varit där 😉

Vi visste att det skulle vara dyrt att vara här men vi insåg inte hur dyrt det verkligen är. Vi såg tillexempel en helt vanlig galiamelon i en delidisk som kostade 1550kr. Tur vi åker till vårt älskade Thailand igen den 5e.

Vi har båda blivit förkylda, IGEN, och har hemlängtan så energinivån är inte på topp vilket är tråkigt när man är i ett så spännande land..

Likes

Comments

Vilken nyårsafton! Så mäktigt att stå vid Petronastornen vid tolvslaget, det bjöds på en 15 minuters fyrverkerishow. Och vi har aldrig sett så mycket folk, helt galet!

Efter fyrverkerierna promenerade vi hem, sov 3h, vaknade, tog tåget till flygplatsen och sedan flög vi till Singapore. Resan gick fort då båda två sov som två grisar. På eftermiddagen var vi på lite sightseeing till Marina Bay Sands.

Likes

Comments

Vi bestämde oss för att lyxa lite denna nyårsafton. 5 rätters tryffelmeny och champagne på The Point Restaurant & Bar. Restaurangen är framröstad som #1 på tripadvisor. Vi kan båda säga att vi aldrig har ätit så god mat förut, är man i KL måste man definitivt boka bord här! Bilderna gör verkligen inte maten rättvisa, men nedan kan ni se den. Titta och njut! 😉

Likes

Comments

Vi har kommit på en ny sport där vi säger olika namn varje gång vi beställer något på starbucks, och självklart med svenskt uttal så det blir lite svårare för dem😂

Ulla-Britt - Ulabrat
Adele - Adela
Ronja - Romia
Marita - Melitta
Ingeborg - Enwore
Amanda - Amanda
Sigrid - Cinlyn
Britta - Prita

Tage - Toge
Elfrid - Anifven
Sputnick - Sponn
Arild - Orell
Martin - Mardein
Meinert - Maynard
Sven-Eric - Svonn
Jarmo - Jarobo

Likes

Comments

Insåg precis att vi inte skrivit ett blogginlägg på ett tag..
Den 23 åkte vi till IKEA i hopp om att de skulle ha julbord här men de hade tydligen slutat med det så vi åt köttbullar med gräddsås och potatis. Smakade precis som hemma, kanske till och med godare 😉 Vi handlade även lite svensk mat i shoppen. Kan säga att Emil har aldrig varit så glad över att åka till IKEA som då. På eftermiddagen var vi till Berjaya Times square, ett köpcenter med 11 våningar och en nöjespark med bergodalbana inuti. På kvällen tog vi med svenskmaten till den obefintliga restaurangen och åt sill och kaviarmackor. Bjöd även en kille i personalen på kaviarmacka, han höll på att kräkas och frågade om vi verkligen äter detta. Vi svarade att detta är det bästa vi ätit under våra 2 veckor i Malaysia, haha.

På julafton var vi och tog en 2 timmars (!!) massage, vi kände oss lagom möra i våra kroppar efteråt men skönt var det. Efter massagen började vi leta middagsställe vilket visade sig vara svårt. Vi kanske skulle ha bokat bord en vecka tidigare då alla restauranger vi ringde till var fullbokade. Tillslut fick vi bord på en spansk restaurang där vi åt en gudomlig tapasmiddag. Även om det var en annorlunda och mysig julafton är det ingenting som slår en julafton där hela familjen är samlad. Vi kan säga att vi längtade hem och saknade våra nära dessa dagar, men som tur är så finns messenger, Skype och FaceTime. ❤️

Hoppas ni därhemma inte är allt för bakis efter juldagsfirandet, för oss blev det en lugn kväll på hotellrummet.

Likes

Comments

Idag tog vi tåget till Batu Caves. Kan ju inte påstå att det var en superdeluxupplevelse. Det var häftigt att se själva grottan men allt skräp och skit runtomkring gjorde upplevelsen lite sämre. Vi hade dessutom förväntat oss ett mäktigt tempel högst upp men det var inte enligt förväntningarna.. Vi fick se massa gulliga apor som snodde chips och roade sig.

Likes

Comments